Микола Шапаренко зустрівся зі вболівальниками у форматі автограф-сесії

Микола Шапаренко зустрівся зі вболівальниками у форматі автограф-сесії

У неділю, 19 листопада, у конференц-залі стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського відбулася автограф-сесія, під час якої зі вболівальниками зустрівся півзахисник «біло-синіх» Микола Шапаренко.

Спершу Микола поспілкувався зі вболівальниками, відповівши на декілька питань, після чого почалася фото- та автограф-сесія, адже охочих зустрітися з десяткою «Динамо» виявилося дуже багато.

Впродовж 90 хвилин Шапаренко залишав свої підписи на атрибутиці, яку принесли з собою фанати, водночас фотографуючись з кожним.

У той самий час якщо хтось із вболівальників не мав екіпірування для автографу, придбати його можна було у спеціалізованій точці офіційного Фан-шопу «Динамо» одразу при вході у конференц-зал, де відбулася зустріч.

Однак і ті вболівальники, які не мали з собою атрибутики, отримали автографи – кожному Микола подарував підготовлену клубом спеціально до зустрічі пам’ятну карточку зі своїм підписом, залишеним безпосередньо під час зустрічі. Одразу після автограф-сесії півзахисник вирушив на тренувальну базу киян, де вже за пів години мало розпочатися тренування.

Море позитивних вражень та емоцій отримали не лише вболівальники, а і сам футболіст, який теж не залишився без подарунків. 

Спеціальним гостем заходу став актор Степан Вікоброда, переможець 8-го Сезону Ліги Сміху. Він теж отримав подарунки від клубу. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер