Микола МИХАЙЛЕНКО: «Вважаю, пенальті було призначено справедливо»

Микола МИХАЙЛЕНКО: «Вважаю, пенальті було призначено справедливо»

- Була важка гра. Ми добре знаємо цього суперника, вони завжди б'ються. Вважаю, ми грали непогано, контролювали м'яч, у нас було багато моментів. Просто не вдалося їх реалізувати. І потім пропустили. Як кажуть, не забиваєш ти - забивають тобі. Відігралися, але трохи нам не вистачило, щоб забити ще і перемогти.

- Чиї помилки призвели до пропущених м’ячів?

- У першому м'ячі винні, думаю, півзахисники. Не дограли, понадіялися один на одного. У другому м'ячі також неправильно трохи зіграли, не ті позиції вибрали. Розберемо ті моменти. Помилки завжди будуть, головне - зробити правильні висновки.

- Які зміни чи корективи вніс у гру тренерський штаб, після чого ви змогли відігратися?

- Тренери нам казали більше подавати до штрафного майданчика суперників. Коли забивали наш перший гол, Надольський опинився у потрібний час у потрібному місці і завершив атаку влучним ударом.

- Що сталося в моменті з пенальті, коли на допомогу прийшла система VAR?

- Там начебто була подача, і м'яч влучив у руку захиснику. Ми апелювали до арбітра, а потім йому підказали. Я вважаю, що це справедливо. Так могло бути і проти нас, але сьогодні нам пощастило. Перед матчем арбітр пояснював нам, як він буде діяти під час того чи іншого моменту. Наприклад, коли гол, офсайд чи рука, то йому скажуть у мікрофон, і він потім перегляне момент на екрані, якщо він спірний. І після цього прийме рішення.

- Могли забити і третій м’яч?

- У нас було багато для цього моментів. Ще в першому таймі на перших хвилинах могли забити три м'ячі. Але реалізація у нас останнім часом кульгає. Будемо працювати, і нас має прорвати. Дуже на це сподіваємося.

- Як сприйняли те, що через дискваліфікацію сьогодні вашими діями не міг керувати Ігор Костюк?

- Не думаю, що те, як ми зіграли, пов'язано з цим. Ми завжди граємо за тренерів. Неважливо, де вони: на трибуні чи на лаві запасних. Ігор Костюк із трибуни нам підказував.

Матч із ПАОКом? Хочемо показати хорошу гру. Сподіваємося, прийде багато вболівальників.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер