Микола МОРОЗЮК: «Думав, вдома ми зіграємо сміливіше»

Микола МОРОЗЮК: «Думав, вдома ми зіграємо сміливіше»

- Ми не так планували зіграти, почали матч дуже обережно, низько сіли і дали багато простору супернику. Невпевнено почали, в першому таймі багато сумбурних дій було.

- Чому було багато передач назад?

- Суперник змушував нас це робити. Ми їм давали грати в атаці, саме з тієї причини, що почали невпевнено діяти з самого початку.

- У моменті, коли віддавали пас на Циганкова, спочатку збиралися самі бити?

- Там все вирішили частки секунди. По-перше, я не очікував, що така можливість виникне. Потім був уже на ударній позиції, але, оцінивши відстань і кут, подумав, що хтось знаходиться в кращому становищі, і знайшов Вітю, шкода, що він не забив. Хоча і самому можна було пробити.

- У «Динамо» - молода команда, можливо, хлопці не повірили, що можуть пройти «Лаціо»?

- Тут не в молодості справу. В Італії вся команда провела хороший матч, ми зрозуміли, що з ними можна грати. Не знаю, що вплинуло, але сьогодні ми стали відбиватися. У другому таймі вже були моменти, та й італійці відійшли назад, даючи нам простір. Потрібно було агресивніше грати з перших хвилин, але у нас не вийшло.

Я думаю, такі матчі дають серйозну поживу для роздумів. Ми будемо робити висновки, і намагатися надалі такого не повторювати.

- Але і такий матч став хорошою школою для тих же молодих хлопців?

- Звичайно. Це хороша школа взагалі для всіх гравців.

- Скільки часу потрібно психологічно відходити від такої поразки?

- Сьогодні ще можна згадувати, що ми могли пройти далі, а завтра вже прокидатися з думками про матч в неділю. Довго засмучуватися я не бачу сенсу, адже вже нічого не повернеш.

- Як оціните нинішній єврокубковий сезон для «Динамо»?

- Були хороші матчі. Так, у «Лаціо» хороша команда, але у нас були шанси їх пройти навіть після першого пропущеного м'яча. Особисто я думав, що ми більш сміливо зіграємо у себе вдома, при такій підтримці.

- Був якийсь мандраж від того, що на стадіоні були присутні більше 50 тисяч уболівальників? Чи очікували ви, що буде стільки людей?

- Очікували, що люди прийдуть нас підтримати. Але очікування - одне, а коли все це бачиш ... Можливо, був мандраж. Але взагалі, на нашу гру багато чинників вплинуло. Але найголовніший фактор - суперник. Сильна у них команда.

- Ви очікували, що суперники так сильно зіграють при стандартах?

- Так, нам головний тренер жоден раз говорив, що у них нереальна статистика при стандартах. Ми повинні були більш агресивними зіграти проти них.

- А хто під час першого пропущеного гола відповідав за їх футболіста?

- Не знаю. Подивимося повтор.

- Що з Кадаром?

- У нього вчора був якийсь дискомфорт в задній частині стегна. Може, спазм трапився.

- Тепер - гонитва за «Шахтарем»?

- Залишається тільки чемпіонат, нам потрібно сконцентруватися і добувати максимум очок.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер