Микола МОРОЗЮК: «Хотілося своєю грою та перемогою подякувати Сергію Реброву»

Микола МОРОЗЮК: «Хотілося своєю грою та перемогою подякувати Сергію Реброву»

- Можна сказати, що ми проводили матч на «резервному живленні», адже всі виснажені. У першу чергу, кажу про себе, адже в цій грі, яка нічого не вирішувала для нас, виходили лише заради імені «Динамо»  (Київ). Потрібно було дістати всі сили, які в тебе були в запасі, та виграти цю гру.

Було видно, що для «Чорноморця» була важлива перемога, адже вони боролися за потрапляння до Ліги Європи. Але ми приїхали до Одеси не заради того, щоб просто зіграти у футбол, а приїхали за перемогою, оскільки нас не мало хвилювати, які задачі стоять перед суперником. Три очки вдалося здобути, напевно, за рахунок індивідуальної майстерності та кращій реалізації гольових моментів. Могли забити більше, але й «Чорноморець» показав хорошу гру.

Сергій Станіславович у роздягальні попрощався з нами, повідомивши про своє рішення залишити команду. Звичайно, сьогодні хотілося своєю грою та перемогою подякувати йому за проведену за три роки роботу. Велика подяка йому за це! Але, на жаль, футбольне життя непередбачуване, й будемо рухатися далі.

 Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер