Микола МОРОЗЮК: «Головне – підійти у хорошій формі до матчу за Суперкубок»

Микола МОРОЗЮК: «Головне – підійти у хорошій формі до матчу за Суперкубок»

- Сьогодні була дуже важка гра, так як було дуже жарко. Особливо важкувато було першому таймі, у другому температура трохи спала, та і наша гра трохи покращилася. Загалом всі задоволені тим, яку гру ми показали. Щось виходило, щось ні, але головне – щоб ми підійшли у хорошій формі до матчу за Суперкубок.

- На скільки відсотків команда готова до цього матчу?

- Не можна сказати, що на сто відсотків, але команда вже близька до своєї оптимальної форми. Так, поки важкувато грати всі 90 хвилин, особливо за такої спеки, як сьогодні. Але у нас ще є шість днів до матчу, впродовж яких ми будемо працювати, як над фізичними кондиціями, так і над певними тактичними елементами. Думаю, за шість днів ми маємо бути в хорошій формі.

- Велика кількість матчів на зборі сприяє тому, аби набрати не тільки фізичну, але й ігрову форму?

- Авжеж, тренування тренуваннями, але кожна гра для нас як іспит. Бувають як хороші моменти, так і помилки, які ми розбираємо на теоретичних заняттях. Ми намагаємося від матчу до матчу покращувати свою гру, це для нас – головне. Помітно, що команда на правильному шляху. Думаю, ще кілька днів – і ми будемо в хорошій бойовій готовності, повністю готові зустрітися з донецьким «Шахтарем».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер