Микола МОРОЗЮК: «Ми готові до того, що буде важко»

Микола МОРОЗЮК: «Ми готові до того, що буде важко»

- Підготовка до матчу звичайна, готуємося у звичному для нас режимі, настрій хороший. Після гри в Одесі були неприємні моменти, але ми всією командою поговорили, розібралися. Звичайно, як і будь-яка нормальна людина, після невдачі ми засмутилися - це логічна реакція. Але, мабуть, буде більш правильно зробити висновки з допущених помилок, намагатися їх більше не повторювати і забути цю гру. Розуміємо, що з поганим настроєм готуватися до важливої ​​гри не можна. Я бачу, що у хлопців гарний настрій, готуємося з позитивом на важкий поєдинок у середу.

- У чому саме була причина невдалої гри з «Чорноморцем»? До якого висновку ви дійшли?

- Тренерський штаб вказав нам на помилки, вона не одна, є моменти, які необхідно усувати. Думаю, хлопці зрозуміли, будемо рухатися вперед і досягати хороших результатів як у чемпіонаті, так і в Лізі чемпіонів.

- Що можете сказати про наступного суперника - португальську «Бенфіку»?

- Ми їх уже вивчили, це швидка, технічна команда, агресивна, грає в сучасний футбол. Ми готові до того, що буде важко, але в першу чергу звертаємо увагу на свою гру і на власні сильні якості та стиль. Якщо у нас вийде це продемонструвати, то побоюватися доведеться супернику. Звичайно, потрібно враховувати сильні сторони португальців, але оскільки ми граємо вдома і, сподіваюся, при хорошій підтримці, ми повинні диктувати свої умови.

- Цікавилися, хто грає на вашому фланзі?

- Там є кілька варіантів, усі футболісти хороші. Щоб їх нейтралізувати, потрібно нав'язувати свою боротьбу і гру.

- «Бенфіка» поки знаходиться на останньому місці в групі, у них буде особлива мотивація в матчі з «Динамо»?

- Гадаю, вони налаштовуються не конкретно на нашу команду. Груповий етап Ліги чемпіонів грається не рік, як чемпіонат, а всього чотири місяці і складається всього з шести матчів. Тут у кожній грі потрібно ставити перед собою максимальні цілі і досягати найкращого результату. Тут кожне очко на вагу золота, оскільки ситуація в турнірній таблиці постійно змінюється. Будь-яка команда може відібрати очки в іншої - все непередбачувано, оскільки грають найсильніші команди Європи. Турнір особливий, тому до ігор необхідно ставитися також трохи по-іншому.

- Під час підготовки ви дивилися матчі «Бенфіки» з «Бешикташем» та «Наполі» чи поєдинки чемпіонату Португалії?

- У нас були нарізки з багатьох матчів - і Ліги чемпіонів, і внутрішньої першості. Вся корисна для нас інформація була надана з усіх джерел. Не думаю, що їхній стиль у цих турнірах відрізняється, напевно, вони дотримуються своєї гри на всіх фронтах.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер