Микола МОРОЗЮК: «Навіть після гри не відчуваю емоцій»

Микола МОРОЗЮК: «Навіть після гри не відчуваю емоцій»

- Ми говорили з хлопцями - усі зійшлися у думці, що сьогодні було важке поле. Не знаю чому, але більшість почувалися не свіжими, тому моментами було дуже важко. Навіть після гри не відчуваю емоцій – ніякої особливої радості.

- Впливає насичений графік?

- Авжеж, у нас дуже часто ігри, а результати не завжди були хороші – це також впливає. Та зараз рухаємося у правильному напрямку, здобуваємо перемоги.

- Все ж, де знайшли сили, щоб перемогти «Маріуполь» із розгромним рахунком 5:1?

- А нам нікуди діватися. Ми просто робимо свою справу, хотіли сьогодні порадувати вболівальників, адже це була остання домашня гра чемпіонату перед зимовою перервою. Поєдинок відбувся за жахливої погоди, тож нам хотілося віддячити тим уболівальникам, які прийшли підтримати команду. Вважаю, результат закономірний. Суперник нічим не здивував, навіть навпаки – ми очікували від гостей більшого. Та найголовніше, що ми здобули перемогу, якої прагнули.

- Чому вам не вдалося забити, коли виходили один на один із Худжамовим?

- У тому моменті арбітр зафіксував офсайд, я це побачив, почув свисток і зупинився.

- Треба сподіватися, що під час матчу з «Партизаном» погода буде кращою?

- Звісно, вона впливає на відвідуваність, але, думаю, найвідданіші вболівальники мають прийти і підтримати нас, адже це буде остання домашня гра цього року і дуже важлива, оскільки ми боремося за перше місце у групі, і цей поєдинок багато чого вирішуватиме. Хочу закликати всіх прийти та підтримати нас, незважаючи на погодні умови.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер