Микола МОРОЗЮК: «Не можна так розхлябано грати на останніх хвилинах»

Микола МОРОЗЮК: «Не можна так розхлябано грати на останніх хвилинах»

- Ми всі зараз не в найкращому стані. Треба постаратися якомога швидше піднятися...

- Якою була установка на гру? Що вимагав тренерський штаб?

- Повинні були зіграти агресивно, зібрано, сконцентровано. Команда повинна бути єдиним цілим. Можу сказати те, що бачив із лави запасних: перші десять хвилин грали на дуже хорошому рівні. Потім почалася якась незрозуміла гра, усе поламалося.

- У чому причина пропущеного на 95-й хвилині мяча? У відсутності концентрації?

- Можу сказати лише те, що бачив. Не може команда вигравати 2:1 і не до кінця організовано, розхлябано грати на останніх хвилинах, знаючи, що можна пропустити.

- Що говорив Олександр Хацкевич у роздягальні?

- Це було трохи емоційно, але казав усе правильно. Це нормально. В принципі, нічого нового. Ми повинні самі між собою розібратися і зрозуміти, чого ми хочемо.

- Здалося, у першому таймі було занадто багато обрізок та втрат мяча, зокрема, у виконанні Гармаша та Сидорчука, із чим це повязано?

- Не тільки вони помилялися. Взагалі було багато помилок і в середині поля, і попереду. Загалом сьогодні була далеко не найкраща наша гра. Але навіть незважаючи на це, були хороші стовідсоткові моменти, які треба було реалізовувати. Якщо ми хочемо чогось досягти, ми повинні бути єдиним цілим. Зараз цього нема.

- Чи не було сьогодні недооцінки суперника?

- Та не може бути ніякої недооцінки. Взагалі навіть думок таких не було. Просто нам у цей період, у нашому нинішньому стані, з будь-яким суперником дуже важко. Будь-яка команда, яка приїздить до Києва, думає, що у «Динамо» можна легко відібрати очки. Маємо над цим задуматися і трохи серйозніше ставитися до своєї роботи.

- Із чим повязаний невисокий темп гри?

- Мені здається, якщо брати до уваги наш нинішній стан, кращої гри очікувати важко. Так само важко демонструвати щось краще, ніж ви сьогодні бачили. Тільки якщо ми розберемося, підтримаємо один одного і зрозуміємо, у чому причина - зможемо грати так, як має це робити команда «Динамо» Київ, так, як очікують від нас уболівальники.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер