Микола МОРОЗЮК: «Суперник хороший, але саме в таких матчах і може настати переламний момент»

Микола МОРОЗЮК: «Суперник хороший, але саме в таких матчах і може настати переламний момент»

- Важка гра була, суперник у деяких моментах діяв агресивно, тому є певні пошкодження, але нічого серйозного.

- Чому, на вашу думку, випало з обойми так багато гравців?

- Важкий ігровий ритм – ми граємо через два дні на третій, такий календар десь позначається. Мабуть, у нашій команді був не найкращий період, але, дасть Бог, виберемося з цієї ями, вважаю, ми на правильному шляху. З позитивом готуємося до важливої гри з «Бенфікою» в Португалії.

- Чому Хачеріді не вийшов на другий тайм?

- Наскільки я знаю, Євген відчув дискомфорт, напевне, краще було не ризикувати та дати йому відпочити.

- Прокоментуйте свій забитий мяч.

- Був штрафний удар, і я просто добре виконав його, як потрібно, ось і все. Головне, що команда здобула впевнену перемогу. Забитий м'яч – це, безумовно, приємна подія.

- Сьогодні було небагато вболівальників на стадіоні, це трохи зіпсувало настрій?

- Звісно, цей факт не може радувати, але всі мають розуміти: ми всі переживаємо через ситуацію, що склалася – футболісти, тренери, президент, уболівальники. У такий час ми маємо бути всі разом та підтримувати один одного. Повірте, у нас немає байдужих людей, хто не переживає за результат чи виходить на поле без бажання. Просто є такі моменти у футболі, які потрібно пережити. Найголовніше, щоб ми й надалі продовжували в такому дусі, як сьогодні.

- Напруга трохи спадає після двох перемог?

- Кожен виграш дає певні позитивні емоції. Ці дві перемоги були важкими – у Кубку грали 120 хвилин, сьогодні 90. Рахунок 4:1, але не можу сказати, що була легка гра, сил було також витрачено дуже багато.

- Матч із «Бенфікою» буде одним із найважливіших у сезоні для «Динамо»?

- Для нас кожна гра важлива. Якщо ми хочемо продовжувати свій шлях у Лізі чемпіонів, нам потрібно лише перемагати. На нас чекає дуже хороший суперник, але саме в таких матчах і може настати переламний момент. Якщо переможемо, ми всі остаточно об’єднаємося та станемо єдиним цілим, а вболівальники почнуть знову в нас вірити та підтримувати.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер