Микола МОРОЗЮК: «Скендербеу» грає з бажанням і агресивно»

Микола МОРОЗЮК: «Скендербеу» грає з бажанням і агресивно»

- Працюємо з хорошим настроєм, готуємося у звичайному режимі, нічого нового перед грою немає, тож нічим вас не здивую.

- Уже розбирали суперника? Що знаєте про «Скендербеу»?

- Так, ми подивилися їхні ігри. Це досить хороший, міцний суперник, добре організована команда, в їхньому складі є сильні виконавці, які самостійно можуть вирішити результат ігрових моментів. Їм потрібно приділити увагу, втім, як і всій команді загалом. Це буде наша перша гра на груповому етапі, тому сказати щось конкретніше поки важко. Щось обговорювати вже краще завтра після кінцевого результату.

- Чи можете виділити у складі суперника конкретних гравців або ключові лінії?

- Є футболісти, які виділяються, але також не можна випускати і командну гру. Вони діють з великим бажанням і досить агресивні як попереду, так і в обороні.

- Добре, що перший матч групового етапу «Динамо» проведе вдома?

- Мабуть. Наша перевага - що граємо перед своїми трибунами. Звісно, у разі позитивного результату будемо відчувати приємні емоції і перед наступними іграми.

- Матчі два рази на тиждень допомагають перебувати в тонусі, чи не вистачає вихідних?

- Усім відомо, що будь-якому футболісту більше подобається грати, ніж тренуватися. Так, графік складний, іноді не встигаєш повністю відновитися. Але коли досягаємо позитивного результату, це переноситься набагато простіше, і легше проходить підготовка до кожного наступного матчу.

- Після того, як команду залишив Андрій Ярмоленко, ви граєте на одному фланзі з Циганковим. Як вам ця зміна, з ким було комфортніше?

- З Андрієм ми більше часу грали разом, були награні зв'язки, було присутнє розуміння один одного. З Вітею теж будемо награвати і напрацьовувати - у нас усе попереду.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер