Микола Павлов: «Гра з «Динамо» покаже, чого вартий «Іллічівець»

Микола Павлов: «Гра з «Динамо» покаже, чого вартий «Іллічівець»

- Миколо Петровичу, чого ви очікує від матчу з київським «Динамо»?

- «Динамо» зараз найсильніший клуб, який у турнірній таблиці посідає перше місце. Й у грі проти «Динамо» можна дізнатися, чого насправді варта наша команда на даний момент – чого варті гравці, й чого тренери. Сподіваюся цей іспит ми спробуємо скласти вдало. Вдасться чи ні – покаже час.

- Перемога в останньому турі над «Зорею» стала для вас очікуваною, або виявилася несподіваною?

- Ми останнім часом залишалися єдиним клубом, який не перемагав. Але в такому положенні, в якому опинилися футболісти «Іллічівця», – такого в країні ще не було. Звичайно, ми сподівалися на позитивний результат. І досягли перемоги за рахунок командних зусиль наших гравців, в яких зіграли велику роль і наш дебютант Руслан Зубков, і наш старожил, якому лише 19 років, – Сергій Гринь.

- Ситуація в країні якось вплинула на фінансування клубу?

- У нас фінансування стабільне. Можливо, воно не таке велике. Про це казали в різних футбольних програмах, що ми один із найбільш низькооплачуваних клубів у країні. Але те, що у нас вчасно платять зарплату, – це, напевно, компенсує невелику суму.

- Які шанси команди з новим складом на вдалий виступ у чемпіонаті?

- Я думаю, що ми маємо посісти не останнє місце в чемпіонаті – це найголовніше! Нас записали в аутсайдери вже давно, а ми ще боремося та перебуваємо на відстані двох очок від ужгородської «Говерли», яку, я думаю, за підсумками чемпіонату маємо обійти.

Використані матеріалу сайту www.fcilich.com

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер