Микола Шапаренко – найкращий гравець «Динамо» у вересні!

Микола Шапаренко – найкращий гравець «Динамо» у вересні!

Минулого місяця динамівці провели шість офіційних матчів у чемпіонаті України та кваліфікації до Ліги чемпіонів. У Favbet Лізі наша команда зустрічалася з “Десною” (0:0), ФК “Львів” (3:1) та “Минаєм” (4:0), а в Лізі чемпіонів провела матч із нідерландським АЗ (2:0) та двоматчеве протистояння з бельгійським “Гентом” (2:1 та 3:0).

Після кожної офіційної гри “Динамо” в нашому офіційному Telegram-каналі проводилися голосування за найкращого гравця матчу. За підсумками всіх вересневих опитувань була сформована п’ятірка номінантів на звання “Favbet гравець місяця”. До неї увійшли: Микола Шапаренко, Віталій Буяльський, Карлос де Пена, Георгій Бущан і Віталій Миколенко.

У підсумковому голосуванні за найкращого футболіста київського “Динамо” у вересні взяли участь майже три тисячі респондентів, які віддали найбільшу кількість голосів - більше половини - за Миколу Шапаренка. В активі 22-річного хавбека - гол у ворота “Львова” та результативний удар у поєдинку з АЗ, окрім того - дві гольові передачі в зустрічах зі “Львовом” та “Минаєм”. 

Другим став Віталій Буяльський, на рахунку якого гол “Генту” та дві результативні передачі в матчах кваліфікації Ліги чемпіонів. А замкнув трійку Георгій Бущан, який провів у вересні чотири “сухих” матчі.

Топ-5 гравців “Динамо” у вересні на думку вболівальників:

1. Шапаренко - 51%
2. Буяльський - 18%
3. Бущан - 16%
4. Де Пена - 12%
5. Миколенко - 3%

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер