Микола Шапаренко – найкращий гравець «Динамо» в травні!

Микола Шапаренко – найкращий гравець «Динамо» в травні!

В останній місяць весни динамівці провели чотири офіційних матчів – три у чемпіонаті України та фінал розіграшу національного Кубку. У Favbet Лізі наша команда зустрічалася в гостях із «Ворсклою» (5:1), формально вдома (матч проходив у Маріуполі) з «Маріуполем» (0:0) та в гостях з «Колосом» (3:0), а в національному Кубку здолала в Тернополі в додатковий час луганську «Зорю» (1:0).

Після кожної офіційної гри «Динамо» в нашому офіційному Telegram-каналі проводилися голосування за найкращого гравця матчу. За підсумками всіх травневих опитувань була сформована п’ятірка номінантів на звання «Favbet гравець місяця». До неї увійшли: Віталій Буяльський, Микола Шапаренко, Віктор Циганков, Віталій Миколенко та Денис Бойко.

У підсумковому голосуванні за найкращого футболіста київського «Динамо» у  травні взяли участь майже чотири тисячі респондентів, які віддали найбільшу кількість голосів – 34% – за Миколу Шапаренка. В активі 22-річного хавбека – гол у ворота «Колоса» у заключному матчі туру чемпіонату.

Друге місце посів Віталій Буяльський, який зробив хет-трик у виїзному матчі з «Ворсклою». Замкнув трійку Віталій Миколенко (16%), який записав до свого активу забитий м’яч у ворота «Колоса». Четвертим став автор переможного голу в фіналі Кубка Віктор Циганков (13%), а п’ятим – Денис Бойко, який зберіг свої ворота «сухими» у фіналі Кубка України.

Топ-5 гравців «Динамо» в травні на думку вболівальників:

1. Шапаренко - 34%

2. Буяльський - 30%

3. Миколенко - 16%

4. Циганков - 13%

5. Бойко - 7%

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер