Микола Шапаренко залишив розташування збірної України через травму

Микола Шапаренко залишив розташування збірної України через травму

На жаль, Микола за станом здоров'я не зможе взяти в них участь - наш футболіст уже повернувся до Києва, до розташування клубу. Сьогодні Шапаренко пройшов медобстеження, яке виявило у нього пошкодження задньої поверхні стегна правої ноги. Ми зателефонували Миколі, щоб дізнатися, як він почувається:

- Щойно зробив обстеження, є невелике ушкодження. Але в будь-якому разі я радий, що Андрій Шевченко викликав мене до збірної, і шо я всі ці дні перебував у розташуванні національної команди. Коли відчув, що з ногою не все гаразд, лікарі збірної оглянули мене, потім зателефонували клубним динамівським лікарям і разом прийшли до висновку, що мені необхідно пройти курс лікування.

Звичайно ж, я хотів залишитися, але пошкодження не дозволило. Дякую Андрію Миколайовичу, що відпустив мене лікуватися. На жаль, травми - невід'ємна частина футболу. Щодо термінів реабілітації, поки що інформацією не володію. Знаю лише, що буду робити процедури і проходити курс відновлення на базі «Динамо». Завтра ж туди поїду, лікарі все розкажуть, дадуть необхідні рекомендації щодо того, що необхідно буде робити. Хочеться сподіватися, що реабілітація багато часу не триватиме, і до найближчих матчів я буду готовий.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер