Миколі МОРОЗЮКУ – 30!

Миколі МОРОЗЮКУ – 30!

Морозюк – випускник клубної Академії «Динамо» (Київ), у якій навчався з 15-річного віку. Після завершення навчання в клубній ДЮФШ грав за «Динамо-3», «Динамо-2», молодіжний склад. В основній команді дебютував 17 червня 2007 року в матчі останнього туру сезону 2006/2007 проти столичного «Арсеналу» (1:0).

Перший трофей із «біло-синіми» Микола виграв за місяць – 10 липня того ж року в матчі за Суперкубок України «Динамо» в серії пенальті перемогло донецький «Шахтар», а півзахисник провів на полі весь матч, при цьому реалізувавши свій післяматчевий 11-метровий.

Маючи контракт із «Динамо», виступав на правах оренди за «Дніпро», «Оболонь», «Кривбас», а в червні 2010 року підписав повноцінну угоду з донецьким «Металургом». Проявивши себе в новій команді з найкращого боку, за п’ять років Морозюк повернувся до рідного клубу, ставши основним виконавцем «біло-синіх». Також залучається до національної збірної України, у складі якої провів 13 матчів (забив 1 м’яч).

У складі «Динамо» двічі став чемпіоном України (2008/2009, 2015/2016), а також двічі виграв Суперкубок країни (2007, 2016).

Цього сезону в усіх турнірах Микола провів за «Динамо» 25 матчів, відзначившись чотирма голами та віддавши сім результативних передач.

Бажаємо ювіляру, який зустрічає святкову дату на тренувальному зборі команди в Марбельї, міцного здоровя, а також успіхів як на футбольному полі, так і за його межами.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер