Мілевський і Богуш новою формою задоволені

Мілевський і Богуш новою формою задоволені

Після офіційної частини презентації виїзної форми футболісти вийшли на поле стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського, де провели невелику фотосесію. Воротарі Шовковський і Богуш, польові гравці Мілевський, Зозуля, Мандзюк, Вукоєвич, Ярмоленко, Кравченко позували для численних фотографів і операторів, після чого поділилися враженнями від обновки.

Станіслав БОГУШ, воротар «Динамо»:

- Якщо чесно, в ролі моделі відчував себе не дуже комфортно. Я зрозумів, що це не моє (посміхається).

- А як себе відчуваєте в новій формі?

- Одягнув її вперше, але можу сказати, що це своєрідний літній варіант. Футболка добре вентилюється.

- Як ваше здоров’я? Вже готові грати?

- Відновлення пройшло успішно, вчора тренувався із загальною групою, разом із хлопцями, які мало грали в останньому матчі. Почуваю себе доволі непогано. Звичайно, ще кілька днів знадобиться, щоб пригадати технічні моменти гри у воротах, які організм трохи забув.

- З Валерієм Газаєвим обговорювали наступний матч?

- Ще ні. Але тренер постійно тримає руку на пульсі, весь час спілкується з хлопцями, які відновлюються після травм. Цікавиться перебігом лікування, загальним станом.

- Будете готові вийти на поле в матчі з «Кривбасом»?

- Звичайно. Тільки потрібно ще два-три дні, щоб відчути ворота. Це приходить через тренування, тому жодних проблем не бачу.

- Виходячи на поле, чи відчуваєте дискомфорт від сильної спеки?

- Погода для всіх однакова, нічого дивовижного в цьому немає. Нам, воротарям, в певній мірі легше ніж решті гравців, які бігають у полі.

- Валерій Газзаєв говорив, що грати буде один воротар. Ви себе відчуваєте першим номером?

- Зараз я себе відчуваю футболістом, який відновився після травми, а як буде далі – подивимося. Моя справа – працювати і доводити. Ні для кого не секрет, що в нас висока конкуренція, причому не тільки на воротарській позиції. У великих клубів, напевно, так і має бути. Головне, що конкуренція здорова, значить, буде і добрий результат. Наше завдання, щоб команда досягала максимального успіху. Все підпорядковано цій меті.

* * *

Артем МІЛЕВСЬКИЙ, нападник «Динамо»:

- Помітно, що форма зроблена у трохи іншому стилі. Напевно оновимо її в матчі в Кривому Розі. Не думаю, що від форми залежить результат на полі чи вона має якесь першочергове значення. Просто вона ще нова, нам потрібно звикнути. З усіх динамівських футболок, які мені доводилося носити, більше за інші подобаються білого кольору. Нинішня модель найбільш вдала.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер