Мілевський і Бойко про матч із «Бат-Ям»

Мілевський і Бойко про матч із «Бат-Ям»

Після щоденних тренувань, на підготовчому зборі в Ізраїлі «Динамо» провело перший контрольний матч. Зустріч із командою «Маккабі Іроні» з міста Бат-Ям закінчилася з рахунком 3:0 на користь нашої команди. Гра мала тренувальний характер і була багата на небезпечні моменти біля воріт ізраїльського колективу.

Детальніше розповів автор першого забитого м’яча Артем МІЛЕВСЬКИЙ.

- Приємно забити перший м’яч команди в новому році. Весь тиждень ми посилено тренувалися і тепер перемога підніме нам настрій. Кожен із футболістів сьогодні провів по тайму, зумів знову відчути ігровий ритм.

- Чому перший тайм виявився таким емоційним?


- Буває, товариські ігри проходять на високому емоційному рівні. Не всі наші суперники розуміють ступінь відповідальності, спеціально б’ють по ногах, як це було у випадку зі мною. Але тепер все це позаду. Будемо рухатися далі.

- Тижня тренувань вистачило, щоб повернути взаєморозуміння з партнерами?


- По одному тайму складно робити висновки. Ми в команді не перший рік, тепер із кожним матчем, із кожним тренуванням наша гра буде поліпшуватися.

* * *

У другому таймі по воротах «Динамо» було завдано два небезпечних удари. З обома впорався воротар Денис БОЙКО.

- Звичайна тренувальна гра. Тренер дивиться у справі гравців, награє склад. Добре, що вдалося не пропустити. Хоча, суперник у нас був не із серйозних.

- На тлі важких тренувань команда спромоглася показати потрібний рівень гри?

- Перший матч – це завжди непросто. Як для старту підготовчого циклу, хлопці виглядали досить упевнено.

- Тренер вже дав оцінку твоїй грі?

- Михайло Леонідович (Михайлов, - прим. авт.) привітав, сказав, що зіграв нормально. Потім будемо розбирати гру, шукати в наших діях огріхи й недоліки.

- Здалося, у другому таймі молодіжний склад виглядав активніше...


- Не знаю. Не можу сказати, хто зіграв краще, а хто гірше. Можливо, у молодих хлопців було більше бажання зарекомендувати себе.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер