Мілевський і Вукоєвич налаштовані на перемогу

Напередодні матчу Ліги чемпіонів «Динамо» - «Інтер» українська команда провела тренування, за яким перші 15 хвилин могли спостерігати журналісти. До поєдинку з італійцями готуються 20 футболістів. Звернула увагу відсутність у загальній групі Олександра Алієва. Інші тренувалися в звичному режимі. Перед початком тренування динамівці Мілевський та Вукоєвич поспілкувалися з пресою.

Артем МІЛЕВСЬКИЙ: «На «Інтер» вийдемо згуртованою командою»

- На нас чекає дуже важлива і відповідальна гра проти «Інтера», це все чудово розуміють – і футболісти, і журналісти, і вболівальники. Будемо грати тільки на перемогу.

- Холодна погода на руку «Динамо»?

- Для «Динамо» плюс, якщо завтра буде повний стадіон і припиняться розмови про можливість проведення гри за порожніх трибун. Це обернулося б проти нас. А погода однакова для всіх.

- Здалося, що з «Карпатами» команда «замерзнула»...

- «Карпати» – вже пройдений етап, давайте не будемо згадувати про той матч. Зараз у нас найважливіша гра. За вдалого результату, якщо наберемо три очки, цілком можемо розраховувати на вихід із групи.

- Останні дві осічки не вплинули на настрій у команді?

- Не то, щоб не вплинули, просто у нас дуже щільний графік. Ми вже витратили багато сил, але залишився ще місяць, тому потрібно підключати морально-вольові якості і забути про те, що вже минуло. Звичайно, всі матчі виграти неможливо, але завтрашній є особливим.

- Як ти реагуєш на припущення, що в «Динамо», нібито, криза?

- Я не бачу ніякої кризи, в команді все добре. Гадаю, завтра ми це доведемо, вийшовши на поле згуртованою командою.

- Факт, що ви вже грали проти «Інтера» і знаєте, як йому протистояти, може допомогти?

- Можливо. Але я знаю, що для «Інтера» це така ж важлива гра, як і для нас. Вони знаходяться на останньому місці і зроблять все можливе для перемоги. Вважаю, це одна з найкращих команд Європи, тому буде дуже цікава дуель.

 
* * *


Огнєн ВУКОЄВИЧ: «Будемо діяти швидко і дисципліновано»

- У нас хороші шанси на позитивний результат. У Мілані ми добре зіграли, створили багато моментів і показали, що можемо на рівних протистояти супернику. Завтра ж перед своїми вболівальниками віддаватимемося на полі на 200 відсотків. Докладемо максимум зусиль, щоб перемогти.

- Італійці говорять, що в першій грі вони недооцінили суперника, тому і зіграли внічию. Цього ж разу вони підготувалися краще...

- «Інтер» добре грає в чемпіонаті Італії, перемагаючи в кожному матчі. Але ми також досягали успіху в багатьох домашніх поєдинках, зокрема в Лізі чемпіонів обіграли «Рубін». Звичайно, буде важко, але Валерій Георгійович сказав нам, що потрібно буде діяти швидко і дисципліновано, атакувати по флангах і забивати.

- До старту групового турніру фаворитами вважалися «Барселона» та «Інтер». Зараз, коли пройдено половину дистанції, ситуація змінилася?

- Я вважаю, з групи вийдуть «Барселона» і «Динамо».

- Огнєне, що сказав Газзаєву після того, як тебе вилучили в матчі з «Шахтарем»?

- Я показав, що суддя не бачив, що Кучер ударив мене ліктем першим, а потім вже я штовхнув його, але не сильно. Кучер стовідсотково симулював. Він спочатку обернувся і подивився, хто його штовхнув. Побачив, що це я, а потім впав. Це було просто смішно.

- Після матчу з Газзаєвим із цього приводу жодних проблем не було?

- Ні, все гаразд. Я сказав, що винен. Мені дуже шкода, що ми програли. Не розумію, як можу пропустити через це цілих три гри.

- Обговорював із тренером, як будеш підтримувати форму в цей час?

- Гадаю, я все ж таки пропущу одну гру. Завтра в нас матч Ліги чемпіонів, потім товариський поєдинок збірної. А з «Шахтарем» у Києві, гадаю, буду грати, як і з «Рубіном».

- Як вважаєш, Україна пройде Грецію?

- Так, сто відсотків.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер