Мілевський і Вукоєвич про перемогу над «Металістом»

Мілевський і Вукоєвич про перемогу над «Металістом»

Після перемоги «Динамо» над «Металістом» (3:0), на відміну від попередніх матчів майже ніхто з футболістів «Динамо» не відмовляв журналістам в інтерв’ю.

Артем МІЛЕВСЬКИЙ, нападник «Динамо»:

- У нас були кілька важких матчів і сьогодні ми з честю ще раз довели, що не дарма є чемпіонами України. А не так, як пишуть у газетах: «незрозуміло, якою командою». Гадаю, за підсумками нинішнього сезону ми підтвердимо своє звання.

- Що подіяло на те, що команда стала грати так упевнено?

- Ми зібралися разом із хлопцями, головним тренером, президентом і провели серйозну розмову. У результаті, вийшли на поле і показали, що сильніші.

- Як епізод із червоною карткою вплинув на гру?

- Не потрібно руки розпускати. Гадаю, Девич сам винен у тому, що заробив вилучення. Я взагалі цього моменту не бачив, але Михалик каже, що Девич відмахнувся.

* * *

Огнєн ВУКОЄВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- У нас дуже гарний настрій, всі хотіли показати свою перевагу, а також грою віддячити вболівальникам, які прийшли нас сьогодні підтримати. «Динамо» чудово грало, вдалося забити три м’ячі, але могли відзначитися і більше. У нас було ще як мінімум три-чотири хороших моменти. Далі будемо боротися за чемпіонство.

- Знадобився такий серйозний подразник, як «Металіст», щоб «Динамо» нарешті «прорвало» у плані забитих голів?

- Я гадав, у цьому матчі також буде дуже важко, але ми швидко забили гол, а потім створили ще два-три хороших моменти. А потім вилучення у складі суперника... Ми володіли м’ячем, добре грали на флангах, унаслідок чого забили ще два м’ячі і показали, як потрібно грати.

- Під час сьогоднішньої гри ти дуже бурхливо реагував на рішення судді. З чим це було пов’язано?

- У двох-трьох моментах я чисто відбирав м’яча. Але, в цілому, суддівство було хорошим. Арбітр все бачив, хоча в певних моментах йому було непросто. Наша ж перемога була заслуженою.

- Цього року «Динамо» втрачає очки лише на виїзді. До Луганська їдете з особливим побоюванням?


- Зараз у нас інша ситуація. Спробуємо показати, що й на виїзді ми можемо добре грати. Якщо «Динамо» буде діяти так, як сьогодні, все має налагодитися.

- Що з Мілошем Нінковичем?

- Гадаю, все буде добре. Здається, нічого серйозного, але нога в нього дуже болить. Зараз він поїхав до клініки «Борис» на обстеження.

- Розкажи про серйозну розмову, яка відбулася між командою, тренером і президентом?

- Самі футболісти були винні в тому, що так погано грали в Ужгороді і поступилися «Закарпаттю». Тепер до останньої краплі крові будемо боротися за чемпіонство в кожній грі. Сьогодні ми показали, як потрібно грати.

- Як можеш прокоментувати твій конфлікт із Ярмоленком?

- Нічого особливого не сталося. Ми – друзі. Я сказав Андрію, що він хороший молодий гравець, просто потрібно забивати з вигідних позицій. У нас хороші стосунки, і я можу сказати, що за два-три роки Ярмоленко стане справжнім лідером команди, як зараз Мілевський. Сьогодні Андрій непогано грав, віддав хорошу передачу Артему.

- Після матчу в Ужгороді пролунала думка, що потрібно піти до церкви поставити свічку. Ходили?

- Ні, тут справа в іншому. Упродовж трьох місяців, до зимової перерви, ми грали достатньо рівно. Тепер настав період невдач, хоча ми створювали дуже багато голевих моментів, влучали у стійки, але фортуна від нас відверталася. В той же час суперники лічені рази переходили на нашу половину поля, але при цьому забивали.

- Ви, взагалі, віруюча людина?

- Так, але справа не у вірі, а в тому, що потрібно грати з першої й до останньої хвилини.

- Незабаром Великдень. Ви дотримуєтесь посту?


- Зараз ні, а на свято їду додому, до Хорватії.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер