Мілевський знайшов заміну Алієву

Мілевський знайшов заміну Алієву

Традиційному вечірньому передматчевому тренуванню «Динамо» передувало теоретичне заняття, на якому наставник команди Юрій Сьомін більше ніж півгодини розповідав про сильні і слабкі сторони «Фенербахче» і тактику на гру. Після цього, футболісти з теплих приміщень бази вийшли на футбольне поле. Всі тремтіли від холоду, але активно приступили до розминки. На відміну від попередніх тренувань, цього разу небагато гравців погоджувалися на спілкування з пресою. Втім, настрій динамівців можна зрозуміти – до закінчення складного року залишається один матч, за яким, можливо, в майбутньому судитимуть про сезон в цілому. Удар представників ЗМІ цього разу взяв на себе лідер нападу Артем Мілевський:

- Артеме, в матчі з «Фенербахче» киян влаштує нічия. Але особисто ви хочете перемогти, команда рватиметься вперед?

- Гра буде для нас останньою і дуже приємно буде мені та всій команді виграти в ній. Тоді в хорошому настрої підемо у відпустку.

- У трьох матчах Ліги чемпіонів «Динамо» пропускало на останніх хвилинах. Завтра вдасться цього уникнути?

- Ми навіть жартували з цього приводу, що футбол треба починати дивитися з 80-ї або 85-ї хвилини. До цього нічого цікавого не трапиться. Зараз ми вивчили помилки і добре підготувалися до того, щоб не втрачати концентрацію у вирішальні моменти. Тепер підходитимемо до кінцівки з усією обережністю.

- Твій товариш і колега Алієв пропускає матч через дискваліфікацію. Чи є в команді гравці, здатні його замінити?

- У нас ще є гравці, але їх не дуже багато. У деяких травми, в інших дискваліфікація. Гадаю, Алієву заміна знайдеться. Це ті хлопці, в яких буде бажання вийти і перемогти.

Дивіться фотогалерею тренування

Информационный отдел ФК «Динамо» (Киев)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер