Мілевський нікуди йти не збирається!

Мілевський нікуди йти не збирається!

Спростувати подібні чутки не допомогли ані офіційна заявка «біло-синіх» на групову стадію Ліги чемпіонів 2012/13, в якій Артем фігурує під звичним 10-м номером (про що наш сайт повідомляв 4 вересня), ані повідомлення про те, що Мілевський 6 вересня взяв участь у командному тренуванні на базі клубу в Кончі-Заспі.

Остаточно ж розставив усі крапки над «i» президент клубу Ігор Суркіс, заявивши, що Артем у команді й готується до наступних важливих зустрічей у нинішньому сезоні.

- Прокоментувати ситуацію з Мілевським? Все гаразд із Артемом. Він тренується разом із командою київського "Динамо", нікуди йти не збирається. Чи вирушить він до Туреччини? Ні, звичайно. Все це порожні балачки!

У зв’язку з цим, не варто забувати, що Мілевський за «Динамо» в єврокубках забив 16 голів (у 56 матчах), що є найкращим показником серед гравців нинішнього складу «біло-синіх».

Побажаємо Артему швидше знову відчути впевненість у своїх силах, а нам ще неодноразово порадіти разом із ним за не один м’яч, забитий у сітку суперників київського «Динамо»!

* Використана цитата з faeri.ru

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер