Мілевський поклав початок розгрому «Колоса»!

Мілевський поклав початок розгрому «Колоса»!

У разі перемоги, підопічні Андрія Гусіна слідом за молодіжним складом могли забезпечити собі достроковий вихід із групи й місце у стадії плей-офф. І вони зробили це. Матч вийшов видовищним із великою кількістю голів.

На перший тайм вийшов той же склад, який грав у другому днем ​​раніше з невеликими змінами. Гру динамівці розпочали рішуче, роль лідерів взяли на себе Артем Мілевський та Андрій Воронков.

Уже на 6-й хвилині Мілевський, який сьогодні вже виглядав переконливіше, ніж у попередньому матчі, отримав м'яча в центрі поля, завдяки індивідуальним діям наблизився до воріт та блискучим ударом у лівий від себе кут воріт увігнав м'яча точно під поперечину. Ще за кілька хвилин відмінну комбінацію з Артемом розіграв Воронков, але коли настав час вирішального удару, Андрій опинився в офсайді. Відзначимо, що Мілевський був дуже корисним гравцем, він багато боровся за м'яч, зберігав його, часто вигравав єдиноборства.

Другий гол був лише справою часу. Артем Фаворов чудово розпорядився м'ячем, вчасно побачивши на перспективній позиції Воронкова, і точним пасом вліво вивів нападника до воріт. Андрій такі моменти вирішує впевнено – 2:0.

Досягнувши переваги, «біло-сині» дозволили супернику відіграти один м'яч. До голу призвів банальний кутовий, після якого подачу Верхова на дальній стійці ногою замкнув Рудюк.

У другому таймі відразу ж хороший момент не використав Сергій Шевчук, за що відразу отримав зауваження від тренерів. Ситуацію виправив Воронков, який збільшив перевагу, отримавши пас зліва майже від лицьової лінії у виконанні Коркішка.

Але «Колос» не збирався здаватися. Просто якимось лихом для команди Гусіна стали кутові удари. Після одного з них дальню стійку замкнув Семенко. «У нас кутові, як пенальті» – роздратовано зазначив Мілевський із лави запасних.

Поразка значила для «Колоса» припинення боротьби за вихід із групи, тому команда боролася до самого кінця. А оскільки рахунок був слизьким, гра стала нервовою. Пристрасті заспокоїв лише гол нігерійця Франка Теміле, а за дві хвилини всі питання про переможця зняв Олексій Хобленко, опинившись на самоті перед воротами після пасу Дієго Суареса.

Після цього «Колос» припинив боротися. За десять хвилин до фінального свистка Хобленко скористався відмінною передачею Олександра Єрмаченка з правого флангу та оформив дубль, довівши рахунок до великого. Ну а в наступній гольовий атаці асистентом виступив уже сам Олексій, чудовим пасом вивівши до воріт Суареса, й Дієго не схибив, у падінні спрямувавши м'яча до сітки.

XVIII Меморіал Макарова. Група «А». 4-й тур

21.01.2013. «Динамо-2» – «Колос» (Ковалівка) – 7:2: (2:1)

Склад «Динамо»: Кичак (Волинець, 46), Чорноморець (Остапенко, 68), Лухтанов, Симович (Козлов, 60), Кушніров (к) (Прокипчук, 75), Фаворов (Бутенін, 46), Мединський (Боровик, 46 ), Ісраїлов (Шевчук, 46; Єрмаченко, 65), Коркішко (Теміле, 65), Мілевський (Хобленко, 60), Воронков (Суарес, 65).

Голи: Мілевський (6), Воронков (15, 53), Теміле (73), Хобленко (75, 81), Суарес (87) – Рудюк (25), Семенко (57).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер