Мілевського прийняли до ліцеїстів

Мілевського прийняли до ліцеїстів

Підготовка до матчу з «Карпатами» для футболістів «Динамо» не обмежується лише заняттями на заміській базі. Після ранкового тренування Артем Мілевський вирушив на зустріч із учнями Юридичного ліцею Національної академії внутрішніх справ України, де навчаються діти, батьки яких загинули при виконанні службових обов’язків чи стали інвалідами.

Незважаючи на те, що футболіст трохи затримався у дорожніх заторах, хлопці в цей час не нудьгували. Відомий спортивний журналіст Олександр Липенко провів із ними вікторину, в якій присутні змагалися у знанні біографії Валерія Лобановського. Звичайно, нерозв’язних завдань не залишилося, і приготовані презенти за правильні відповіді розлетілися, як гарячі пиріжки.

Футболіст з’явився у залі під гучні оплески. Як зізнався сам Мілевський, він давно не був на подібних заходах, тому з радістю прийняв запрошення керівництва ліцею. І готовий відповісти на будь-які питання. Треба сказати, йому довелося чимало попрацювати. Ліцеїстам було цікаво буквально все, причому не лише те, що стосується футбольної тематики. Артем запевнив усіх, що він ні з ким не заручився, як пишуть в Інтернеті, розповів про те, як святкував Новий рік останні п’ять років та як збирається святкувати нинішній, хто є його кумиром по життю й у футболі, а також багато іншого. Спілкування тривало близько години, і якби не Олександр Липенко, який виступав під час спілкування в ролі модератора, футболіст змушений був би затриматися в ліцеї мінімум до півночі, задовольняючи інтерес присутніх.

Не обійшлося без побажань Артему Мілевському особисто й усій команді «Динамо» вдало зіграти у Львові проти «Карпат» у заключному турі першої частини сезону. Також футболіст був прийнятий до ліцеїстів – під дружні оплески присутніх ректор навчального закладу вручив йому пілотку, вимпел та диплом. Динамівець у боргу не залишився, подарувавши капітанам двох футбольних команд, Владиславу Королю (1 курс) та Миколі Князєву (2 курс), футбольні м’ячі та динамівські «рози».

Розважальна програма продовжилася. Хлопці продемонстрували шановним гостям свої таланти – перед присутніми з показовим виступом виступив гурт «Спецназ», танець у стилі хіп-хоп продемонстрував гурт «Dance Ring». Враховуючи те, як проти Артема Мілевського часом діють на футбольному полі суперники, корисними могли стати продемонстровані способи позбавлення від захоплень. Щоправда, сам футболіст узяти участь у експерименті відмовився – цілком резонно, адже в такий спосіб і дискваліфікацію можна заробити.

А завершилося все традиційною автограф- та фотосесією. Намагаючись нікого не образити, Мілевський розписувався на заздалегідь приготовлених фан-клубом плакатах із зображенням команди і фотографувався з бажаючими, після чого побажав усім успіхів і запросив на стадіон, підтримувати команду. А також пообіцяв, що подібна зустріч – не остання.

Дивіться фотогалерею зустрічі

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер