Мілевський vs Бангура: суперечка бомбардирів

Мілевський vs Бангура: суперечка бомбардирів

В останніх матчах «Динамо» радує вболівальників, здобуваючи перемоги у внутрішньому чемпіонаті і на євроарені. Висока середня результативність команди, в чому особлива заслуга пари нападників МілевськийБангура, які з початку сезону забили дві третини голів команди – 16 з 25! Прогрес Артема в цьому плані особливо помітний. В одинадцяти останніх матчах він забив 10 м'ячів, тричі роблячи «дубль». 

Технічний Бангура також ефективно діє на вістрі атаки. Гвінеєць зумів подолати проблеми з реалізацією моментів, забивши 6 м'ячів в останніх 5 поєдинках. З урахуванням м'яча за національну збірну в матчі проти Кот д'Івуара, виходить, що форвард забиває в шести поєдинках поспіль. З початку сезону Ісмаель провів за «Динамо» 10 матчів, не брав участі лише в першій грі за Суперкубок проти «Шахтаря».

Очевидно, що у Мілевського і Бангура відмінне взаєморозуміння, яке втілюється в красиві комбінації. Часто динамівські форварди асистують один одному.

В опитуванні на офіційному сайті «Динамо» «Хто стане найкращим бомбардиром команди в першій частині сезону 2008/09?» із значним відривом лідирують вищезазначені форварди. За Артема Мілевського проголосувало 45% респондентів (3025 чоловік), а за Ісмаеля Бангура 41% (2771 людина).

На третьому місці тримається Олександр Алієв, який на даний момент забив 4 м'ячі. Також нинішнім літом двічі відзначалися Тарас Михалик і Тіберіу Гіоане, одного разу Мілош Нінкович.

Але найцікавіше на нас чекає попереду, коли «Динамо» стартує в груповому турнірі Ліги чемпіонів. Сподіватимемося, такою ж високою результативністю наші форварди порадують в поєдинках із найсильнішими європейськими командами.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер