Мілевський приносить перемогу збірній

Мілевський приносить перемогу збірній

Національна збірна України з перемоги стартувала в міжнародному турнірі на Кіпрі. У поєдинку зі Словаччиною підопічні Михайличенка не без зусиль, але перемогли – 3:2.

Тричі збірна України виходила вперед, двічі суперник знаходив у собі сили зрівняти рахунок. Вирішальний м'яч, який приніс перемогу українцям, на рахунку Артема Мілевського. Форвард «Динамо» реалізував пенальті, призначений за порушення правил на собі ж. У матчі взяли участь усі шість представників «Динамо», викликаних тренером на матч. Причому Шовковський, Михалик, Несмачний, Алієв і Мілевський провели на полі всі 90 хвилин, а Кравченко вийшов у стартовому складі й був замінений у середині другого тайму.

Словаччина – Україна - 2:3 (1:1).

Словаччина:
Сенецький, Шкртел, Марек Чех, Штрба (Хамшик, 57), Козак (Петраш, 79), Шестак, Віттек, Дуриця, Печалка (Куцка, 57), Пекарик (Штивар, 84), Обжера (Стох, 70)

Україна: Шовковський, Несмачний, Михалик, Чигринський, Мандзюк (Пашаєв, 46), Валяєв (Тимощук, 77), Ротань, Алієв, Кравченко (Каліниченко, 77), Мілевський, Селезньов (Гоменюк, 67).

Голи: Віттек (45), Хамшик (69) - Валяєв (10), Селезньов (47), Мілевський (83, з пен).

За попередньою домовленістю між тренерським штабом збірної України і «Динамо», представники київського клубу взяли участь лише в поєдинку проти Словаччини. Цього ж вечора динамівці вилетять до Марбельї, де продовжать підготовку до сезону і найближчого матчу в Кубку УЄФА проти «Валенсії». А збірна України, вийшовши до фіналу турніру, у вирішальному поєдинку, в середу, 11-го лютого, зіграє із збірною Сербії.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер