Мілош Нінкович: «Біль у нозі вже практично не турбує»

Мілош Нінкович: «Біль у нозі вже практично не турбує»

До розташування команди, яка перебуває на зборі в Іспанії, прибув Мілош Нінкович. Сербський півзахисник, пройшовши на батьківщині курс реабілітації після ушкодження гомілкостопу, який отримав у матчі з «Маккабі» два тижні тому, розповів про свій нинішній функціональний стан.

- Почуваю себе чудово, – розповідає Нінкович. – Біль у нозі вже практично не дається взнаки, а це на даний момент найголовніше. Сьогодні почав бігати, і сподіваюся якомога швидше відновитися й повернутися до загальної групи.

- Для тебе це вже не перше ушкодження, пов'язане з гомілкостопним суглобом…


- Так, справді. Зараз, слава Богу, обійшлося легкою травмою, і до поновлення чемпіонату планую повернутися до ладу. Хотів би подякувати масажистам і лікарям «Динамо», які відразу ж після матчу з «Маккабі», коли я ушкодив ногу, професійно надали необхідну допомогу. Незважаючи на дорогу, ушкоджений гомілкостоп перебував у хорошому стані, що посприяло моєму швидкому відновленню. Це зазначили й у Сербії, де я проходив курс реабілітації.

- Наскільки ми знаємо, ти звертався до відомої сербської цілительки Маріани Ковачевич. Які процедури ти виконував під час реабілітації?


- Так, я дуже давно знаю її. До Маріани звертається багато футболістів, причому не лише сербських. Приміром, разом зі мною приїжджав Робін ван Персі з «Арсеналу», у якого також проблеми з гомілкостопом, щоправда, в даному випадку вона виявилася безсилою. У мене ж результат ви самі бачите – пройшовши курс фізіотерапевтичних процедур, менше ніж за два тижні після ушкодження я зміг уже почати бігати. Сподіваюся, фінальний курс реабілітації пройде так само успішно.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Марбельї

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер