Мілош НІНКОВИЧ: «Буде складно, але будемо боротися до кінця»

Мілош НІНКОВИЧ: «Буде складно, але будемо боротися до кінця»

- Мілоше, Ви не потрапили до заявки на поєдинок із «Дніпром». Позначилася все ж таки травма? Де дивилися матч?

- Гру дивився вдома. Напередодні матчу з загребським «Динамо» я пошкодив коліно, але перед «Дніпром» я вже два дні тренувався. Вважаю, що в таких відповідальних і важких матчах повинні брати участь лише ті, хто готовий на сто відсотків. Так і сталося.

- Поділіться своїми враженнями від гри?

- Прикро, що програли. Якби Браун забив у першому таймі, то, напевно, гра проходила б зовсім по-іншому.

Минуло зовсім мало часу з тих пір, як до команди прийшов новий тренер і штат. Ми звикли до одних принципів роботи, а у наставника і його помічників зовсім інше бачення гри. Зараз нам потрібно звикати до нового. Сподіваюся, що всі плани вдасться втілити в життя і ситуація в команді зміниться у кращу сторону.

- Чому «Динамо» активізувалося в матчі з «Дніпром» лише наприкінці зустрічі?

- Складне питання, на яке, напевно, ніхто не зможе дати відповіді. У матчі бере участь не одна людина, а вся команда. Зараз можна лише здогадуватись, чому так вийшло.

- В якому настрої перебуває команда?

- Коли «Динамо» програє, то всі, як футболісти, так і працівники клубу, знаходяться в поганому настрої, адже відомо, що ми намагаємося перемагати в кожному матчі.

- Як дізналися, що Олег Блохін потрапив до лікарні, і чи позначилася його відсутність в матчі з «Дніпром»?

- Про це нам стало відомо за три дні до поєдинку. Спочатку не думали, що все так серйозно. Звичайно, коли трапляються подібні моменти в житті, то про футбол не думаєш, а сподіваєшся, що з людиною все буде добре. Залишається чекати, коли Олег Володимирович повернеться на тренерський місток. Тоді вже й будемо розбирати, що у нас вийшло у грі з «Дніпром», а що – ні.

- Лікарі кажуть, що тренер не зможе працювати з командою приблизно три тижні. Чи не планується колективне відвідування Олега Володимировича в лікарні?

- Про це ми з партнерами поки не говорили. В першу чергу хочемо порадувати його перемогою над «Металістом», а там вже й подивимося. Дай Бог, щоб наставник повернувся якомога швидше.

- Чи зуміє «Динамо» в цьому сезоні все ж поборотися за золоті медалі?

- Я вже давно в Україні і розумію, що дев'ять очок відриву в турнірній таблиці – це чимало. Буде складно, але боротися будемо до самого кінця. Попереду у нас «Металіст». Зробимо все можливе, щоб із гарним настроєм вирушити до Португалії. Вважаю, що майбутній матч із «Порту» – один із ключових цього року.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер