Мілош Нінкович: «Буду сумувати за стадіоном «Динамо»

Мілош Нінкович: «Буду сумувати за стадіоном «Динамо»

Півзахисник Мілош Нінкович поділився враженнями від гри «Динамо» – «Маккабі» (3:3) та сказав, чого, на його погляд, не вистачило команді для виходу з групи:

- У нас була надія після першого тайму. Забили два м'ячі, могли ще відзначитися. Всі очікували, що зробимо це після перерви, але не склалося. Добре, що граючи вдев'ятьох, змогли зрівняти рахунок. Гадаю, ми не вийшли з групи не тому, що сьогодні не виграли 4:0 чи не обіграли «Сток Сіті» на виїзді. Ключовою була гра з «Маккабі» в Ізраїлі. Враховуючи рівні команд, ми мали вигравати. Свою справжню гру ми показали лише сьогодні в першому таймі.

- Сьогодні багато критикували Хачеріді, але чи один він винен?

- Гадаю, зараз потрібно не критикувати, а відпочити й заспокоїтися. Розбирати ситуацію будемо потім. Відразу після гри не варто нікого критикувати.

- Врешті-решт «Бешикташ» переміг, і результат нашої гри загалом значення не мав...

- Все одно прикро. Перед матчем у нас було завдання виграти з різницею у чотири м'ячі. Незалежно від того, як зіграє «Бешикташ». Гадаю, ми були близькими до цього.

- Уболівальники побачили цілих шість забитих м'ячів...

- Гадаю, вони б отримали більше задоволення, якби було лише чотири голи, але в одні ворота. Дякуємо тим, хто прийшов на футбол і підтримував нас.

- Це був останній матч на стадіоні «Динамо». Будете за ним сумувати?

- Так, ми вже звикли грати тут. Я точно буду сумувати, всі інші, напевно, теж.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер