Мілош Нінкович: «Головне - зіграти дисципліновано»

Мілош Нінкович: «Головне - зіграти дисципліновано»

Під час контрольного поєдинку проти московського «Динамо» півзахисник нашої команди Мілош Нінкович зазнав ушкодження коліна, яке поставило під загрозу його участь у сьогоднішньому матчі проти «Валенсії». Напередодні поєдинку кореспондент клубного Інформвідділу поцікавився у Мілоша станом здоров'я та підготовкою до відповідальної гри:

- Гадаю, ми добре попрацювали на зборах. І хоча погода в Києві не дуже радує, обидві команди будуть в однакових умовах. Вважаю, головне - зіграти дисципліновано, так як ми це робили в деяких поєдинках Ліги чемпіонів. Тоді й результат буде хорошим. Дуже важливо не пропустити гол.

- Як гадаєш, доля путівки до наступного етапу Кубка УЄФА буде вирішуватися в повторному матчі?

- Зараз і в «Динамо», і у «Валенсії» шанси пройти далі однакові. Сьогодні, як кажуть, зіграємо тільки перший тайм. Все може вирішитись як у першому матчі, так і в другому. Але якщо ми не пропустимо вдома, наші шанси значно зростуть.

- В останньому контрольному поєдинку проти московського «Динамо» повноцінної репетиції до гри з «Валенсією» не вийшло. Чи позначиться це негативно на команді?

- Ні, просто шкода, що все так сталося. Коли в москвичів був ювілей - 85 років, ми проводили з ними товариський матч, і все було нормально. Не знаю, чому вони цього разу стали грати брутально. До матчу з «Валенсією» залишалося три дні, тому ми не могли ризикувати. І так невеликі ушкодження отримав Бетао, Кравченко та я. Але ми про це вже забули. Після матчу з москвичами відразу почали думати про «Валенсію».

- Як зараз себе почуваєш? Зможеш брати участь у матчі?

- Мене обстежив доктор Лінько, ніби, нічого серйозного немає. Просто забив бокову зв'язку. Спробую потренуватися з хлопцями, якщо нічого не буде турбувати, тренер може на мене розраховувати.

- Після повернення зі зборів в команди не було жодного вихідного…

- В неділю у нас була тільки сауна і масаж, була можливість трохи відпочити. Плюс останні дні тренування були не надто напруженими, тому, гадаю, сил сьогодні вистачить на всі 90 хвилин матчу.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер