Мілош Нінкович: «Матч з «Інтером» буду згадувати все життя»

Поки Україна бореться зі снігом, футболісти «Динамо» насолоджуються відпусткою в теплих краях, гріючись на сонечку і купаючись у теплих водах. У схожих зимових умовах знаходиться хіба що Мілош Нінкович, який проводить відпустку в себе на батьківщині, у Белграді. Чим займається динамівський півзахисник, ми запитали у нього самого.

- Зараз особливо нічим не займаюся, просто відпочиваю. Погода в нас така ж, як і в Україні, можливо тільки не так холодно. Нещодавно до мене в гості на три дні приїжджав Огнєн Вукоєвич. Він ще ніколи не був у Белграді, я провів для нього екскурсію містом. А зараз збираюся до нього до Хорватії з візитом у відповідь.

- З яким настроєм пішов у відпустку після останнього матчу?

- З хорошим. Нам було дуже складно грати проти «Таврії», оскільки після невдалих матчів з «Інтером» та «Барселоною» в Лізі чемпіонів важко було налаштуватися на чемпіонат. Крім того, усі вже думали про відпустку, тому дуже добре, що все ж таки змогли виграти.

- У цілому перша половина сезону видалася неоднозначною?

- Якщо судити за чемпіонатом України, тут для нас усе складалося вдало. Утім, я би не сказав, що ми невдало виступили в єврокубках. Звичайно, погано, що ми не вийшли з групи і навіть не потрапили до Ліги Європи, але грали гідно. Невдалими були лише останні хвилини. І таке повторювалося з нами вже багато разів. Гадав, досвід минулого року буде для нас уроком, але цього виявилося замало. Хоча, гадаю, після жеребкування ніхто не розраховував на те, що ми збережемо шанси на вихід із групи, і боротимемося до останнього туру. Коли б не ці злощасні голи, ми мали проходити далі.

- Навесні зможете зосередитися лише на одному турнірі?

- Так, тепер у нас залишилася тільки участь у чемпіонаті. Напевно, буде легше, оскільки доведеться грати лише один раз на тиждень.

- Який поєдинок тобі запам'ятався більше за інші в першій частині сезону?

- Домашній з «Інтером». Буду загадувати його, напевно, усе життя. Шкода тільки, що спогади не хороші, а погані.

- Хоча б під час відпустки про футбол не думаєш?

- Поки ні, але ближче до закінчення відпочинку, коли почну сумувати за футболом, я завжди граю з друзями в міні-футбол, і, відчуваю, цей раз не стане виключенням.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер