Мілош Нінкович: «Мінімум до літа залишаюсь у «Динамо»

Мілош Нінкович: «Мінімум до літа залишаюсь у «Динамо»

Одним із футболістів, які відгукнулися прийти на зустріч із дітьми, постраждалими від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, став Мілош Нінкович. Сербський півзахисник поділився враженнями від заходу, розповів про те, як проводить відпустку, а також прокоментував останні трансферні чутки.

- Я вперше на подібному заході. Дуже радий, що приїхав сюди, що побачив радість на дитячих обличчях. Чесно кажучи, не очікував, що збереться так багато народу! Хочу побажати їм усього найкращого в наступному році.

- Як проводиш відпустку?

- Відпустку проводжу в основному в Києві. На кілька днів їздив до Сербії, куди традиційно приїхав до мене в гості Огнєн Вукоєвич, після чого повернувся назад. До 12-го січня, коли команда вперше збереться на базі після відпочинку, буду перебувати в Києві.

- Незабаром у вашій родині очікується поповнення...


- Так, лікарі сказали, що дитина може народитися вже в перші дні наступного року. До речі, народжувати Деяна буде в Києві, який став нам рідним за сім років, проведених тут.

- А як прокоментуєш чутки, які стверджують про зацікавленість у твоїх послугах збоку німецького «Штутгарта» та «Црвени Звєзди»?


- Можу лише сказати, що до літа точно залишуся в «Динамо». Вже після завершення сезону обговоримо всі питання із президентом та головним тренером, після чого спробуємо прийняти правильне рішення, яке влаштує і мене, і клуб.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер