Мілош Нінкович: «Пайович може стати другим Гавранчичем»

Мілош Нінкович: «Пайович може стати другим Гавранчичем»

Півзахисник «Динамо» Мілош Нінкович всю відпустку провів у Сербії, де відновлювався після травми, яку він отримав наприкінці осені. Зараз Мілош займається за індивідуальною програмою і сподівається приєднатися до загальної групи на зборі в Іспанії:

- Зараз почуваю себе добре, відновлення пройшло нормально. Я був у Белграді півтора місяці, весь час займався в тренажерному залі, проходив фізіотерапію. Три дні тому зробив контрольний знімок, лікарі сказали, що все гаразд, і мені вже можна бігати. Цим і займуся в Іспанії, а зараз поки обмежуюся вправами в басейні. Нога не болить, коли сам пробую пробігти декілька метрів, ніякого дискомфорту не відчуваю і цьому я дуже радий. Гадаю, якщо добре попрацюю із Вінченцо Пінколіні та Борисом Пайреком, через кілька днів тренуватимуся в загальній групі.

- Який настрій перед зборами?

- Дуже скучив і за футболом, і за хлопцями. Навіть у Сербії, коли друзі грали в міні-футбол, дуже хотілося до них приєднатися хочв б на 5-10 хвилин. Доводилося стримувати себе з останніх сил. Якщо із здоров'ям буде все гаразд, продемонструю на полі, наскільки скучив за грою.

- На перегляді в «Динамо» знаходиться сербський захисник Томіслав Пайович. Ви із ним знайомі?

- Ні, оскільки він почав грати в «Чукаричках» лише рік тому, а я вже четвертий рік у «Динамо». Проте, багато про нього чув. Томіслав постійно виступав за молодіжну збірну Сербії. Нещодавно з ним розмовляв, чудово розумію, як він почуває себе в Києві, адже я сам приїхав до «Динамо» з маленького клубу. Тому говорю земляку, щоб він не переймався, а спокійно працював. Гадаю, він залишиться в «Динамо» і стане другим Гавранчичем. Якщо це станеться, Пайович буде третім гравцем «Чукаричок» у київському «Динамо».

- В лютому «Динамо» доведеться провести непростий матч із «Валенсією»…

- Так, гадаю, це один із найскладніших суперників, який міг нам потрапити під час жеребкування. Але ми ж грали на рівних із «Арсеналом», «Порту» та «Фенербахче», то чому б нам гідно не протистояти іспанцям? Просто потрібно зіграти так само, як із лондонськими «канонірами» чи московським «Спартаком». Одним словом, гадаю, буде цікаво, але в той же час важко, та й чемпіонат у них в самому розпалі. Проте, вважаю, із нинішнім підбором гравців ми зможемо досягти позитивного результату.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер