Мілош Нінкович: «Приємна увага збоку вболівальників»

Мілош Нінкович: «Приємна увага збоку вболівальників»

Сьогодні на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського відбулося відкрите тренування команди. Футболістів аніскільки не бентежила присутність великої кількості людей на стадіоні, і всі тренувалися собі на втіху. Перед тренуванням вдалося поспілкуватися з півзахисником Мілошем Нінковичем, який через травму тренувався окремо від загальної групи.

- Мілош, як ти себе почуваєш? Пошкодження серйозне?

- В принципі, почуваю себе непогано. Але, на жаль, через пошкодження не зміг дебютувати за національну збірну. Всьому провиною м'яз, який мене турбував упродовж останнього місяця. В Сербії мені зробили знімок, після чого порадили втриматися від участі в поєдинках з Литвою і Австрією.

- Тобто, твоя участь у виїзному матчі з «Порту» залишається під питанням?


- Все залежить від мене. Якщо я відчуватиму сили зіграти, то я зможу вийти на поле навіть в найближчому матчі чемпіонату України, з «Зорею». Зараз же я тренуюся поки що за індивідуальною програмою.

- Як оцінюють в команді виїзну нічию з «Фенербахче»?

- Виїзну нічию, в принципі, оцінюємо як непоганий результат. Проте, «Фенербахче» зараз далеко не в найкращій формі, що підтверджує поразка на своєму полі в наступному ж турі чемпіонату від «Кайсеріспора» з рахунком 1:4. Гадаю, якби ми зіграли в більш атакувальний футбол, то змогли б узяти три очки.

- Наскільки футболістам потрібні подібні зустрічі з уболівальниками?

- Я і зараз, і раніше говорив, що подібні тренування можна проводити частіше. Це цікаво для вболівальників, і нам приємна увага з їхнього боку. Також дуже правильно роблять, що залучають до тренувань вихованців дитячо-юнацької школи. Свого часу я також був маленьким хлопчиком, і міг тільки мріяти про те, щоб потренуватися з професійними футболістами. У них же ця мрія стала реальністю.

- Сьогодні вам доведеться провести матч із хлопцями. Як гадаєш, у кого більше шансів виграти?

- Шансів, звичайно ж, більше у нас, але це футбол. Не завжди перемагає та команда, яка сильніша (посміхається).

 

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер