Мілош Нінкович: «Працюю та вірю!»

Мілош Нінкович: «Працюю та вірю!»

Фатальне невезіння переслідує Мілоша Нінковича. Юнак проходить усі збори, регулярно та на хорошому рівні виступає у контрольних матчах, але ось уже кілька разів отримує травми перед офіційними зустрічами.

На жаль, так сталось і цієї весни. Але Мілош відновився, повен сил та бажання допомогти «Динамо». Про свій теперішній стан Мілош Нінкович розповів офіційному сайтові клубу.

- Чесно кажучи, подібна ситуація трапилась і цього року. Я був впевнений, що після зборів тренери будуть давати мені більше ігрового часу, ставити в основу. Ми добре попрацювати на зборах, я відчував довіру тренерського штабу та покладав на весінню частину сезону неабиякі надії. Але перед стартом офіційних матчів отримав травму коліна.

Двічі прикро, що це співпало з викликом до молодіжної збірної Сербії. Якщо ви пам'ятаєте, то з попереднім тренером у мене не склались стосунки і я на деякий час відмовився від виступів за нашу «молодіжку». Але лише на певний період!

10 днів я провів у Белграді, спілкувався з новим наставником команди, відомими у минулому футболістом Мирославом Джукичем. Він склав враження, відразу видно – професіонал на всі сто відсотків. Джукич запевнив, що надіється на мене та буде радий бачити такого футболіста у своїй збірній. Крім того, я провів консультації з лікарями щодо травмованого коліна.

Одужання проходило в Києві. У нас на базі відмінні умови і я досить швидко, як для травми, зумів повернутись до лав. Провів дві гри за дубль, але відчуваю, що ще не повністю готовий. Зараз тренери залучають мене до роботи з першою командою, цілком можливо, що я потраплю на кубковий матч, але хотілося б відіграти хоча ще б одну зустріч за дублерів.

Зараз же моєю головною метою є відновити фізичні кондиції та допомогти «Динамо» у чемпіонській гонці. Щодня я працюю в цьому напрямку якщо все буде нормально, то дуже скоро зможу предстати повноцінною бойовою одиницею.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер