Мілош Нінкович: «У Сербії мені не вистачало 24 годин на добу»

Півзахисник «Динамо» Мілош Нінкович провів зимову відпустку в себе на батьківщині, у Сербії. Повернувшись після канікул на день пізніше, ніж українці, Мілош разом з усіма легіонерами пройшов поглиблений медогляд, після закінчення якого розповів про свої враження.

- Добре, що ми проводимо такі обстеження перед початком року. Якщо є певні проблеми зі здоров'ям, краще їх виявити наперед. Мені, слава Богу, поки нічого поганого не сказали. Більше за все не сподобалося робити обстеження шлунку, коли потрібно було ковтати трубочку. А ось консультація невролога проходить дуже швидко, максимум одна хвилина. Лікар просто питає, чи є якісь скарги, і якщо немає, відпускає (посміхається).

- Під час відпустки ти казав, що збираєшся в гості до Огнєна Вукоєвича. Вдалося з'їздити?

- Ні, тільки він приїжджав до мене. Просто коли я в Сербії, 24 годин на добу мені не вистачає, потрібно хоча б 35-36.

- А у футбол грав із друзями?

- Одного разу було, але я зіграв лише 15 хвилин. Було дуже важко після того, як я 20 днів нічим не займався, адже організм звик до відпочинку.

- Перед зборами настрій хороший?

- Так, після тривалого відпочинку нам доведеться добре попрацювати, щоб наступні матчі чемпіонату України провести на достатньо хорошому рівні, оскільки це єдиний турнір, який у нас залишився. Не хочу згадувати невдалий результат у Лізі чемпіонів, тепер найголовніше – добре підготуватися на зборах.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер