Мілош Нінкович: «Вступаю в змагання снайперів»

Мілош Нінкович: «Вступаю в змагання снайперів»

Півзахисник «Динамо» Мілош НІНКОВИЧ став героєм матчу з «Іллічівцем» (3:1), забивши два чудових м’ячі. Не дивно, що після гри до Мілоша було прикуто підвищену увагу збоку преси:

- У перших двох домашніх матчах ми виграли з великим рахунком, тому, напевно, всі очікували, що так буде і цього разу. Але ви бачили, що «Іллічівець» дуже добре грав в обороні, і нам було важко знайти шлях до їхніх воріт. Але нічого, головне що виграли. Будемо працювати далі й готуватися до наступних поєдинків.

- Можливо, справа в суддівстві?

- Я не буду нічого говорити на цю тему. Не знаю, чому не зарахували перший гол. Ви самі можете подивитися повтор суперечливих епізодів. Гадаю, помилки були.

- Кадрові проблеми «Іллічівця» в нападі відчувалися?

- Зізнаюся чесно, мені дуже сподобалося, як сьогодні грала ця команда. Я не знаю про їхні проблеми, але нам довелося з ними дуже важко.

- Окрім бажання перемогти, хотіли привітати головного тренера з перемогою?

- Ми його привітали ще вчора. А свої голи я хотів би присвятити своєму брату, який загинув в автокатастрофі. Сьогодні минуло сорок днів.

- У твоїй кар’єрі часто траплялися дублі?

- У «Динамо» - ніколи, а в «Чукаричках» були випадки.

- Забивши два м’ячі, ти вступаєш у бомбардирські перегони?

- (після паузи) Так, вступаю. Але повторюся, головне, щоб команда добре грала, а хто забиватиме – я, Мілевський, Гусєв чи хтось інший – неважливо.

- Матч «Тимішоара» - «Шахтар» дивився?

- Ні. Але можу сказати, що результат достатньо несподіваний. Це футбол, сьогодні всі вміють у нього грати. Пригадайте хоча б нашу гру з «Дрогедою» і те, з якими проблемами ми пройшли далі. Прикро за «Шахтар» і український футбол, але таке буває.

- На твій погляд, матчі Ліги чемпіонів краще розпочинати з групового етапу чи набиратися ігрової практики через ігри кваліфікації?

- Звичайно, краще відразу потрапити до групового турніру. Тому я дуже радий, що ми стали чемпіоном України.

- З ким хотілося б зустрітися в групі?

- З «Ювентусом».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер