Мілош Нінкович: «Уся команда підтримала Мілевського»

Мілош Нінкович: «Уся команда підтримала Мілевського»

Настрій динамівців після закінчення матчу «Металург» (Запоріжжя) - «Динамо» (0:0) не спонукав до спілкування з пресою. За попередні дні емоції вщухли, увага гравців перемкнулася на підготовку до майбутніх зустрічей. Про це розповів півзахисник команди Мілош Нінкович.

- Зараз кожне набране очко для нас дуже важливе, потрібно зберегти відрив від решти команд, щоб на фініші не було нікому не потрібного нервування. Шкода, але бувають матчі, в яких м’яч просто не йде у ворота. Блискуче виглядав і «Металург», я такої самовіддачі давно не бачив. Напевно, такою грою впродовж 95 хвилин вони заслужили на нічию. А те, що наші гравці не спілкувалися з журналістами після матчу… Нас теж потрібно зрозуміти. Усі були засмучені, ніхто між собою не спілкувався навіть в автобусі. Була повна тиша. В інших ситуаціях від інтерв’ю особисто я ніколи не відмовляюся, але тут зробив виключення. Повторюся, журналісти й уболівальники теж мають зрозуміти наші почуття й емоції. У кожній грі від нас чекають мінімум 5:0. Дуже важко на виїзді забивати, за ситуації, коли вся команда притиснулася до своїх воріт. У другому таймі в Запоріжжі ми створили кілька моментів, повністю володіли ініціативою. Плюс, пенальті… Ми всі підтримали Артема Мілевського, який дуже хвилюється. Сподіваюся, у наступній грі наш капітан обов’язково відзначиться.

- Мілоше, у п’ятницю весь світ стежитиме за жеребкуванням фінальної стадії Кубка світу-2010. Які в тебе, гравця збірної Сербії, передчуття?


- Попереднє завдання, вийти до фінальної частини Кубка світу, ми успішно вирішили. Конкретного завдання на наступне літо перед командою ще не ставили. Дуже багато чого залежатиме від жеребкування, наших майбутніх суперників. У багатьох у пам’яті участь Сербії в останньому Кубку світу. Від збірної багато чого очікували, а в результаті великі поразки. Тепер наші шанси оцінюють спокійніше. Повторюся, дуже багато чого залежить від результатів жеребкування.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер