Мілош Нінкович: «Вийду на заміну і заб'ю»

Мілош Нінкович: «Вийду на заміну і заб'ю»

Перед початком тренування, напередодні гри «Динамо» – БАТЕ, півзахисник Мілош НІНКОВИЧ поділився думкою про суперника, своє місце в основному складі та конкуренцію в команді:

- У нас перед кожною грою гарний настрій. Шкода, звичайно, що не граємо в Лізі чемпіонів, але всі футболісти професіонали і мають однаково добре грати в будь-якому турнірі. Тим паче, що в Лізі Європи багато гідних команд – «Ліверпуль», «Ювентус», «Манчестер Сіті»... Потрібно добре підготуватися і зіграти якнайкращим чином. А далі – подивимося.

- БАТЕ далекий від групи грандів європейського футболу. Проблем із настроєм не виникне?

- Ми сьогодні розбирали білорусів, я би не сказав, що вони слабкі. Хороша команда. Якщо кожен наш футболіст не гратиме на 100% своїх можливостей, буде дуже важко. Зокрема, ми дивилися їхній матч із «Копенгагеном». Мені гра БАТЕ сподобалася значно більше, ніж данців.

- Що саме виокремиш?

- Добре тримають м’яча. Крім того, у них є кілька хороших гравців, прізвища зараз не згадаю. В цілому, команда дуже сподобалася. Повторюся, різниця між Лігою чемпіонів та Лігою Європи є, але тепер вона не така значна.

- В останньому матчі чемпіонату ви в терміновому порядку вийшли на заміну вже на 12-й хвилині, забили м’яча. Це дозволяє розраховувати на місце у складі завтра?

- Питання до тренера. Після повернення з чемпіонату світу я не пройшов збори з командою, тому спочатку було важко. Плюс, у мене не було достатньо часу для відпустки, лише 4-5 днів, після чого відразу розпочався чемпіонат. Зараз із кожним днем, з кожним тренуванням почуваю себе все краще. Якщо буду грати з перших хвилин – добре, якщо ні – вийду на заміну і ще раз заб’ю (посміхається).

- Головний ваш конкурент – Гармаш?

- Не лише він, у нас багато гравців, причому в кожній лінії. Конкуренція дуже висока.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер