Мілош Нінкович: «За два тижні підтягну фізичні кондиції»

Мілош Нінкович: «За два тижні підтягну фізичні кондиції»

Серб Мілош Нінкович практично весь перший збір тренувався за індивідуальною програмою, проходячи відновлювальні процедури після травми, яку отримав ще наприкінці 2008 року. Зараз півзахисник перебуває у доброму гуморі, оскільки разом з усіма може повноцінно готуватися до майбутніх матчів у Кубку УЄФА і чемпіонаті України.

- Слава Богу, на здоров’я вже не скаржуся. На перших зборах я провів у загальній групі лише п'ять-шість тренувань, що, безумовно, дуже мало. Зараз нога вже не болить, тому можу тренуватися на повну силу. А це найголовніше на даному етапі підготовки до сезону.

- Є якісь принципові відмінності між другим збором і першим?

- Так, звичайно. На перших зборах ми дуже багато бігали, щоб закласти функціональний фундамент, а також в основному працювали без м'яча. У зв'язку з тим, що весь січень я тренувався за індивідуальною програмою, мені зараз важче, ніж решті хлопців. Втім, гадаю, за два тижні, які залишилися до матчу з «Валенсією», мені вдасться підтягнути свої фізичні кондиції.

- Як команда налаштовується на поєдинки з іспанською «Валенсією»?

- Налаштовуємося на дуже складні поєдинки. Протистояння з «Валенсією» буде схоже на поєдинки Ліги чемпіонів. Але якщо в нас вийде провести ці два матчі на такому ж рівні, як ми грали з «Арсеналом» чи «Порту», то, гадаю, проблем із виходом до 1/8 фіналу Кубка УЄФА в нас не буде. Я вважаю, що «Валенсія» аж ніяк не сильніша за наших суперників по груповому турніру Ліги чемпіонів, а ми грали з усіма на рівних, а інколи і перевершували їх.

- Вже проглядали матчі за участю «Валенсії»?

- Ні, організованого перегляду, як такого, ще не було. Мені, наприклад, вдалося лише подивитися по телевізору матч Кубка Іспанії, в якому «Валенсія» програла «Севільї». Втім, нічого нового в плані ознайомлення з майбутнім суперником для себе не відкрив. Почекаємо до 18-го лютого, коли все проясниться на футбольному полі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер