Мінімальна поразка в Лангенфельді

Мінімальна поразка в Лангенфельді

Організатори, що буває не часто в контрольних поєдинках, навіть вирішили продавати квитки на гру, визначивши їх вартість в сім євро.

У звітному поєдинку Юрій Сьомін вирішив внести до заявки на матч лише 14 виконавців, оскільки за кілька годин незадіяні в грі із Загребом динамівці вийдуть на поле у спарингу проти кіпрського «Анортосиса».

В стартові хвилин зустрічі команди приглядались одна до одної, а через чверть години біля воріт хорватів виник перший небезпечний момент. Дуду на лівому фланзі обвів Врсалько і з 15-ти метрів пробив, але м’яч просвистів поруч з дальньою стійкою.

Після небезпечного моменту виник і гольовий. Цього разу біля протилежних воріт. Активний Ібаньєс, обігравши попова, прорвався по флангу і прострілив у штрафний майданчик, але Данило Сильва не дав м’ячу дійти до форварда. Ще через дві хвилини все той же Ібаньєс зі штрафного перевірив реакцію Коваля. Максим здав тест, впевнено ліквідувавши загрозу.

У відповідь Андрій Ярмоленко, також дальнім ударом з 22-х метрів вирішив проекзаменувати голкіпера суперника, але і той впевнено впорався зі своїм завданням.

До кінця тайму киянам не вдавалось налагодити контроль м’яча. Цим намагалися скористатись суперники, раз по раз прориваючись до воріт Коваля через фланги, але особливої небезпеки рейди Чопа та Ібаньєса не несли.

Попри це, наприкінці тайму кияни мали відкривати рахунок. Мехмеді пасом виводив Ідейє на побачення із кіпером, але Браун трішки не встиг до м’яча.

В перерві тренер хорватів провів ряд замін. На полі з’явились одразу дев’ять нових виконавців, одним з яких став наш старий знайомий Йерко Лєко. Юрій Сьомін, в свою чергу, міняти нікого не став.

Другий там активніше почали «біло-сині». І якщо дальньому пострілу Попова бракувало точності, то з ударом Мехмеді з лінії штрафного майданчика впорався воротар.

На 62-й хвилині Юрій Сьомін зробив першу заміну. На поле замість втомленого Брауна Ідейє вийшов Артем Кравець. Кияни продовжували домінувати і ніщо не віщувало біди. Але все ж на 72-й хвилині рахунок було відкрито і зробили це хорвати. Аліспахіч з кутового подав м’яч точно на Віду, який головою переправив сферу в кут воріт Коваля.

Поразка, навіть в контрольній грі не входила в плани Юрія Сьоміна, тому наставник киян одразу зробив ще одну заміну. На поле замість Ярмоленка повернувся Ідейє, але швидко відігратись не вдалося.

Хорвати на хвилі успіху пішли вперед і варто визнати, що якби не чудові дії Коваля, їм вдалося б збільшити свою перевагу.

Останні десять хвилин зустрічі пройшли під диктовку нашої команди, але з небезпечним ударом Кравця впорався воротар, а Ідейє влучив м’ячем в захисника.

Підсумок – мінімальна перемога «Динамо» Загреб 1:0.

Контрольний матч      

03.07.2012. Австрія. Лангенфельд.

«Динамо» Київ - «Динамо» Загреб - 0:1 (0:0)

«Динамо» (Київ): Коваль, Попов, Бетао, Михалик, Данило Сильва, Вукоєвич, Богданов, Дуду, Мехмеді, Ярмоленко (Ідейє, 73), Ідейє (Кравець, 62).

«Динамо» (Загреб) 1-й тайм: Келава, Пуліч, Ібаньєс, Калельо, Ковачич, Саммір, Тонел, Врсалько, Піварич, Рукавина, Чоп.

(2-й тайм): Келава, Пуліч, Шимуніч, Адемі, Лєко, Томечак, Бадель, Аліспахіч, Бечірай, Покривач, Віда.

Гол: Віда (72).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер