Minsk Cup. «Динамо» U-13 перемогло БАТЕ та достроково вийшло до чвертьфіналу (ФОТО, ВІДЕО)

Minsk Cup. «Динамо» U-13 перемогло БАТЕ та достроково вийшло до чвертьфіналу (ФОТО, ВІДЕО)

Нагадаємо, перший поєдинок із латвійською «Суперновою» завершився для підопічних Олександра Стужука та Павла Чередніченка перемогою з розгромним рахунком 8:1. А білоруси у паралельному матчі впевнено перемогли ДЮСШ (Краснознаменськ) 4:0. Тож очна зустріч наших команд була вирішальною у боротьбі за вихід з групи та потрапляння до чвертьфіналу.

На матч із БАТЕ, тренерський штаб виставив такий самий склад, що і на попередній поєдинок. Лише місце у воротах з перших хвлин зайняв Богдан Микитенко. Наша команда розпочала поєдинок рішуче і затисла суперника на його половині поля. Тож не дивно, що зовсім скоро українці повели у рахунку. Спочатку Лемішко опинився першим на добиванні, коли підхопив м’яч після удару Пономаренка та сейву воротаря, а наступної хвилини вже сам Матвій здорово замкнув навіс з флангу.

Не встигла закінчитися 10-та хвилина, як Пономаренко довів рахунок до великого, оформивши дубль. Послідував ще один навіс з флангу, який Матвій завершив точним ударом головою. Чудову нагоду не використав Чернявський, для якого усе можливе зробив Лемішко, продершись до штрафного майданчика та обігравши по дорозі ледь не півкоманди суперників. Ще в одному з моментів БАТЕ врятувала поперечина, яка прийняла на себе удар Подейка.

Після перерви малюнок гри майже не змінився: кияни володіли ініціативою та більшість часу проводили на половині поля білорусів. Моментів при цьому наші гравці створювали не надто багато, але свої умови на полі диктували. Ледь не записав на свій рахунок м’яч Галіч, але після його прицільного удару воротар накрив м’яч у лівому від себе куті. Міг відзначатися Лемішко зі штрафного, але знову виручив воротар. Непоганого удару завдавав Задорожний, але повз ворота. Нарешті, Лемішку вдалося оформити дубль після добре розіграної комбінації: Лука, знаходячись трохи лівіше від центру, невідпорним ударом пробив воротаря, який зреагував на удар, але змінити траекторію польоту м’яча не зміг.

Відзначимо, що у паралельному матчі групи латвійська «Супернова» обіграла ДЮСШ (Краснознаменськ) з рахунком 4:0. Таким чином, динамівці, здобувши дві перемоги, достроково, за тур до кінця забезпечили собі вихід із групи та місце у чвертьфіналі змагань. Свій наступний поєдинок «Динамо» U-13  проведе завтра, 6-го лютого о 10.30 за київським часом проти російської ДЮСШ (Краснознаменськ). За прямою відеотрансляцією поєдинку можна спостерігати на сайті nashebuduschee.by

Minsk Cup. Група «D». 2-й тур

«Динамо» (Київ) U-13 – БАТЕ (Борисов, Білорусь) U-13 – 4:0 (3:0)

«Динамо» U-13: 1. Микитенко (71. Суркіс, 21), 5. Галіч, 17. Нестеренко (13. Тітов, 21), 8. Петришин, 22. Бельчиков (18. Пашко, 21), 6. Іщенко, 2. Подейко (4. Шершень, 21), 3. Сумка (7. Осипенко, 21), 20. Лемішко, 21. Чернявський (10. Мамзін, 21), 11. Пономаренко (9. Задорожний, 21).

Голи: Лемішко (3, 39), Пономаренко (4, 10).

*Фото - сайт footbik.by

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер