Minsk Cup. «Динамо» U14 перемогло «Шахтар» та очолило групу «D» (ФОТО, ВІДЕО)

Minsk Cup. «Динамо» U14 перемогло «Шахтар» та очолило групу «D» (ФОТО, ВІДЕО)

Нагадаємо, перший поєдинок з ізраїльським «Маккабі» (Петах Тиква) завершився для підопічних Олексія Дроценка та Павла Чередніченка впевненою перемогою з рахунком 3:0. А білоруси в паралельному матчі мінімально поступилися російській команді «Томь» 0:1.

У матчі із «Шахтарем» тренерський штаб киян знову дав можливість пограти всім футболістам, що були в розпорядженні, причому в основному складі вийшли ті гравці, які минулий поєдинок починали в запасі.

Наша команда розпочала матч рішуче і затисла суперника на його половині поля. Наші футболісти активно використовували фланги, де були помітними Лемішко, Задорожний та Бельчиков, але до певного часу білоруси відбивалися, злагоджено граючи в обороні. Але на 8-й хвилині тиск українців приніс свої плоди: після чергової атаки удару по воротах завдав Задорожний, обігравши воротаря. М’яч летів у сітку, але на його шляху опинився захисник, який підставив ногу та вибив сферу вже із порожніх воріт. Втім, її підхопив Лобко, який першим опинився на добиванні, і ударом із меж штрафного майданчика таки вивів свою команду уперед.

Надалі кияни мали достатньо можливостей, щоб збільшити рахунок як з гри, так і після стандартних положень, але Лемішку, Подейку і Нестеренку не вистачало зовсім трохи, щоб закріпити свою перевагу. Уся гра проходила на половині поля суперника, наша команда атакувала багато і різноманітно, напруга зростала, але відзначитися бодай ще раз до перерви динамівцям не вдалося.

Після перерви номінальні господарі продовжили володіти ініціативою та вести свою гру. Футболісти активно та своєчасно вступали у відбір, швидко повертаючи контроль над м’ячем при його втраті. На початку другої половини зустрічі Осипенко виконав небезпечний навіс зі штрафного удару, і після дотику Лобка м’яч опинився у сітці, але арбітр зафіксував порушення правил з боку нашого гравця, і взяття воріт не зарахував. Надалі українці подали кілька кутових поспіль, але Лемішку та Нестеренку, які підключалися до атакуючих дій, забракло влучності. Те, що не вдавалося партнерам, зміг зробити Калин, який отримав чудову довгу передачу з глибини поля, вийшов один на один із воротарем та приблизно з лінії воротарського майданчика спрямував м’яч у сітку.

Здобувши дві перемоги та набравши 6 очок, «Динамо» U14 очолило групу «D». 

Свій наступний поєдинок групового етапу «Динамо» U14 проведе о 15.50 за київським часом проти російського ФК «Томь» (Томськ). У ньому вирішиться, з якого місця наша команда потрапить до чвертьфіналу - першого чи другого. За прямою відеотрансляцією поєдинку можна спостерігати на ресурсі footbik.by у YouTube за посиланням:  https://www.youtube.com/channel/UCU4Uy5BwJ9nIbXgP7nOy7iQ

Minsk Cup. Група «D». 2-й тур

«Динамо» (Київ) U14 – «Шахтар» (Солігорськ) U14 – 2:0 (1:0)

«Динамо» U14: 1. Микитенко (71. Суркіс, 29), 21. Чернявський, 17. Нестеренко, 5. Галич  (3. Кузьменко, 31), 23. Бельчиков (18. Захарченко, 31), 14. Іщенко, 4. Кусий (7. Осипенко, 21), 8. Подейко (4. Кусий, 33), 20. Лемішко (19. Пашко, 31), 9. Задорожний (24. Калин, 31), 10. Лобко (11. Пономаренко, 29).

Голи: Лобко (8), Калин (34).

*Фото - сайт footbik.by

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер