Minsk Cup. «Динамо» U14 стартувало з перемоги над «Маккабі» (ФОТО, ВІДЕО)

Minsk Cup. «Динамо» U14 стартувало з перемоги над «Маккабі» (ФОТО, ВІДЕО)

У перший ігровий день наша команда провела один поєдинок. Динамівці зустрілися з ізраїльським «Маккабі». Гру наша команда розпочала впевнено, одразу захопивши контроль м’яча, і вже на 2-й хвилині повела в рахунку. Після багатоходової комбінації Пономаренко вивів на ударну позицію Пашка, і той приблизно з лінії штрафного майданчика низом поцілив у дальній кут воріт. Одразу ж подвоїти перевагу мав нагоду Кусий, але на його удар воротар зміг зреагувати. Утім, другий м’яч було забито досить скоро: Подейко чудовим пасом вивів до воріт Осипенка, і Кирило майстерно прокинув воротаря, збільшивши перевагу своєї команди.

Зазначимо, що небезпечні моменти біля воріт ізраїльтян виникали регулярно, як із гри, так і після стандартних положень, адже більшість часу наші хлопці проводили на чужій половині поля, багато комбінуючи та дотепно розігруючи м’яч. Хороші спроби записали до свого активу Пономаренко, Калин Осипенко. А одного разу захиснику «Маккабі» навіть довелося виносити м’яч із самісінької лінії після удару Пашка вже в порожні ворота.

На початку другого тайму суперник активізувався та на певний час перемістив гру на динамівську половину поля, але не надовго. Після того, як Микитенко кілька разів вступив у гру, нейтралізувавши загрозу, кияни знову взяли гру під свій контроль. Рахунок ледь не довів до великого Лобко, який виходив один на один із воротарем, але не зміг його обіграти – м’яч вийшов на кутовий.

Тренерський штаб українців провів зворотні заміни, що дозволялося правилами турніру, та надав приблизно порівну ігрової практики усім футболістам, що були у розпорядженні. Наприкінці зустрічі нашому воротарю довелося ще раз виручати свою команду: з першим ударом він впорався, а ось після добивання м’яч опинився у сітці, щоправда сталося це після порушення правил з боку суперника. А за кілька секунд до свистка на перерву автором третього забитого м’яча став Калин, який впевнено реалізував вихід один на один із воротарем. Тож у підсумку 3:0 – перша перемога динамівців на турнірі.

Відзначимо, що в паралельному матчі нашої групи білоруський «Шахтар» (Солігорськ) мінімально поступився російській команді «Томь» (Томськ) 0:1.

Наступні два матчі групового етапу «Динамо» U14 проведе завтра, 12-го лютого. Спочатку о 12.30 за київським часом наша команда зустрінеться із солігорським «Шахтарем», а о 15.50 поміряється силами із російським ФК «Томь». За прямою відеотрансляцією поєдинків можна спостерігати на ресурсі footbik.by у YouTube за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCU4Uy5BwJ9nIbXgP7nOy7iQ

Minsk Cup. Група «D». 1-й тур

«Динамо» (Київ) U14 – «Маккабі» (Петах Тиква Ізраїль) U14 – 3:0 (2:0)

«Динамо» U14: 71. Суркіс (1. Микитенко, 21), 3. Кузьменко (21. Чернявський, 21), 17. Нестеренко (5. Галич, 21), 18. Захарченко, 23. Бельчиков (8. Подейко, 30), 8. Подейко (14. Іщенко, 25), 4. Кусий (10. Лобко, 21), 7. Осипенко (4. Кусий, 34), 24. Калин (20. Лемішко, 19), 19. Пашко (9. Задорожний, 25), 11. Пономаренко (24. Калин, 30).

Голи: Пашко (2), Осипенко (8), Калин (40).

*Фото - сайт footbik.by

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер