Minsk Cup. «Динамо» U15 розгромило ФК «Мінськ» та очолило групу «А» (ФОТО, ВІДЕО)

Minsk Cup. «Динамо» U15 розгромило ФК «Мінськ» та очолило групу «А» (ФОТО, ВІДЕО)

Нагадаємо, перший поєдинок із латвійським ФК «Тукумс 2000» завершився для підопічних Євгена Ястребінського та Андрія Фартушняка мінімальною перемогою з рахунком 1:0. А білоруси у паралельному матчі перемогли естонський ФК «Альянс» 2:0.

У матчі із ФК «Мінськ», тренерський штаб киян провів помітну ротацію у стартовому складі, порівняно із попереднім поєдинком, випустивши на поле футболістів, які раніше виходили на заміну. Наша команда розпочала поєдинок рішуче і затисла суперника на його половині поля. Тож не дивно, що зовсім скоро українці повели у рахунку, а до 15-ї хвилини вже перемагали із великим рахунком 4:0. Цю гру можна сміливо назвати бенефісом нападника Микити Дзеня, який і записав на свій рахунок покер.

Вже на 2-й хвилині, залишившись без опіки у чужому штрафному майданчику, він спокійно замкнув простріл партнера зліва. Через 10 хвилин Микита скористався вдалим розіграшем кутового та прострілом до штрафного майданчика, де з правої ноги пробив точно повз воротаря. Піймавши кураж, динамівський нападник продовжив влучно завершувати атаки партнерів. Усього через хвилину він ударом зліва здорово завершив простріл Грохольського з протилежного флангу, а щойно білоруси розвели м’яч з центра поля, заробив пенальті після того, як суперник, не встигши за Микитою, недозволеним прийомом зупинив його вихід один на один із воротарем. Пенальті чітко реалізував сам Дзень, записавши четвертий забитий м’яч до свого активу.

У другому таймі білоруси спробували переломити хід зустрічі та на певний час перемістили гру на половину поля українців, прагнучи забити хоча б м’яч престижу. Кілька нагод для цього у них було, але кожного разу уважно діяли наші захисники та воротар. А ось біля протилежних воріт рахунок мав усі шанси ще збільшитися. Зокрема, Кремчанін знайшов чудову нагоду, коли голкіпер ФК «Мінськ» далеко вийшов з воріт та дальнім ударом спрямував м’яч у площину, але той вдарився у стійку. Надалі кияни виконали ще чимало небезпечних прострілів та ударів, але до фінального свистка більше не змінювався.

Здобувши дві перемоги та набравши 6 очок, «Динамо» U15 очолило групу «А». 

Відзначимо, що у паралельному матчі групи естонський «Альянс» обіграв ФК «Тукумс 2000» з рахунком 1:0. Таким чином, динамівці, здобувши дві перемоги, достроково, за тур до кінця забезпечили собі вихід із групи та місце у чвертьфіналі змагань.

Свій наступний поєдинок групового етапу «Динамо» U15  проведе завтра, 30-го січня о 15.00 за київським часом проти естонського ФК «Альянс». У ньому вирішиться, з якого місця наша команда потрапить до наступної стадії - першого чи другого. За прямою відеотрансляцією поєдинку можна спостерігати на ресурсі footbik.by у YouTube за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCU4Uy5BwJ9nIbXgP7nOy7iQ

Minsk Cup. Група «А». 2-й тур

«Динамо» (Київ) U15 – ФК «Мінськ» (Білорусь) U15 – 4:0 (4:0)

«Динамо» U15: 1. Косач, 20. Гусєв, 3. Балаба (6. Жовтенко, 21), 18. Сизонюк (7. Бойченюк, 21), 4. Гаджимурадов, 8. Микитюк (9. Могилевець, 21), 14. Білоконь, 11. Грохольський (24. Янчишин, 21), 13. Кремчанін, 5. Федоренко (22. Прокопенко, 30), 2. Дзень (16. Кролевець, 21).

Голи: Дзень (2), (12), (14) (15).

*Фото - сайт footbik.by

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер