Minsk Cup. «Динамо» U15 стартувало з мінімальної перемоги (ФОТО, ВІДЕО)

Minsk Cup. «Динамо» U15 стартувало з мінімальної перемоги (ФОТО, ВІДЕО)

Нагадаємо, що підопічні Євгена Ястребінського та Андрія Фартушняка потрапили до групи «А» разом із першою командою білоруського ФК «Мінськ», естонським ФК «Альянс» та латвійським ФК «Тукумс 2000». Відзначимо, що формат матчів турніру - 11 гравців на 11 на стандартному за розміром полі. Матчі тривають два тайми по 20 хвилин.

У перший ігровий день наша команда провела дві зустрічі. Зранку динамівці зустрілися з латвійським ФК «Тукумс 2000».

У перші хвилини команди боролися за ініціативу та перевагу на футбольному полі. Атаки латвійців блокували наші захисники на підступах до власного штрафного майданчика, а перший удар суперника по воротах виявився неточним. У відповідь українці двічі небезпечно загрожували володінням опонента, але спочатку виручив воротар, а потім Дзеню трохи не пощастило.

Надалі гра проходила переважно на половині поля «Тукумса», але втілити свою ігрову та територіальну перевагу в забитий м’яч динамівцям у першому таймі не вдалося. Хоча хорошу нагоду вивести свою команду вперед мав Кролевець, але, замикаючи навіс Янчишина, із близької відстані перекинув не лише голкіпера, а і ворота. Намагався наш гравець замкнути головою дальню стійку після подачі кутового, але вийшло поруч зі стійкою. Кінець тайму теж був за киянами, але латвійці злагоджено та надійно оборонялися.

Після перерви малюнок гри не змінився – наша команда продовжувала вести гру під свою диктовку, створюючи безліч перспективних моментів біля воріт суперника. Небезпечних ударів головою завдавали Янчишин та Балаба, прострілював до штрафного майданчика Гаджимурадов, але м’яч уперто не йшов у ворота. Нарешті, за дві хвилини до фінального свистка зусилля киян були винагородженні, коли прекрасний дальній удар з-за меж штрафного майданчика точно під поперечину вдався Бойченюку. Цей гол став єдиним у зустрічі та приніс перемогу нашій команді у стартовому поєдинку на Minsk Cup.

Відзначимо, що в паралельному матчі ФК «Мінськ» переміг естонський ФК «Альянс» 2:0.

Свій наступний поєдинок «Динамо» U15  проведе о 12.30 за київським часом проти білоруського ФК «Мінськ». За прямою відеотрансляцією поєдинку можна спостерігати на ресурсі footbik.by у YouTube за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCU4Uy5BwJ9nIbXgP7nOy7iQ

Minsk Cup. Група «А». 1-й тур

«Динамо» (Київ) U15 – ФК «Тукумс 2000» (Латвія) U15 – 1:0 (0:0)

«Динамо» U15: 12. Гринчук, 6. Жовтенко (20. Гусєв, 21), 3. Балаба, 18. Сизонюк, 22. Прокопенко, 7. Бойченюк, 16. Кролевець (4. Гаджимурадов, 21), 9. Могилевець (8. Микитюк, 21), 24. Янчишин (14. Білоконь, 32), 11. Грохольський (13. Кремчанін, 21), 2. Дзень (5. Федоренко, 38) .

Гол: Бойченюк (38).

*Фото - сайт footbik.by

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер