Minsk Cup. «Динамо» U15 вийшло у чвертьфінал з першого місця у групі (ВІДЕО)

Minsk Cup. «Динамо» U15 вийшло у чвертьфінал з першого місця у групі (ВІДЕО)

Цей поєдинок особливого турнірного значення вже не мав, адже напередодні наша команда майже забезпечила собі вихід до чвертьфіналу, обігравши ФК «Мінськ» 4:0, а сьогодні білоруси поступилися «Тукумсу 2000», тож уже не могли наздогнати нашу команду. «Альянс» же поступився білорусам 0:2 та переміг «Тукумс 2000» з рахунком 1:0, тому у разі перемоги над динамівцями теж мали шанс на продовження боротьби за головний трофей.

Але такої можливості наша команда опоненту не дала, забивши у кожному з таймів по два м’ячі. Гру українці розпочали без розкачки, одразу заволодівши м’ячем та центром поля. У результаті вже на 5-й хвилині кияни повели у рахунку. Автором результативного удару став Дзень, який уникнув опіки та майстерно скористався передачею партнера по флангу. Ще рівно п’ять хвилин знадобилося нашій команді, щоб закріпити свою перевагу і подвоїти рахунок. Це сталося не без допомоги суперника: Гусєв віддавав пас уперед, суперник м’яч перехопив та відкотив своєму воротарю. Але сталося непорозуміння, і він закотився у ворота. Одразу ж довести рахунок до великого були усі шанси у того ж Дзеня, але тепер Микита із лівого флангу трохи не влучив у площину воріт.

Втім, третій гол був лише питанням часу, щоправда динамівці перенесли цю справу на другий тайм. Після перерви наша команда продовжувала активно використовувати фланги, робити небезпечні простріли до штрафного майданчика і нагнітати ситуацію біля чужих воріт. У результаті одна з атак українців привела до чергового взяття воріт, коли Жовтенко здорово знайшов у штрафному майданчику Кролевця, який і переправив м’яч у сітку.

Четвертий м’яч записав на свій рахунок Прокопенко, відзначившись із лінії штрафного майданчика і завершивши атаку, розпочату Могилевцем та Грохольським. Відзначимо, що кожен свій забитий м’яч наші футболісти весело святкували біля кутового прапорця усією командою. Заключні хвилини гри наші хлопці теж можуть занести собі до активу, але до фінального свистка рахунок більше не змінювався.

Таким чином, здобувши три перемоги у трьох матчах та набравши 9 очок у груповому етапі, наша команда з першого місця вийшла до наступного етапу змагань. У чвертьфіналі, що відбудеться у п’ятницю, 31-го січня, «Динамо» U15 зустрінеться із білоруським БАТЕ, який посів друге місце у групі «В». Початок матчу о 12.15 за київським часом. За прямою відеотрансляцією поєдинку слідкуйте на на ресурсі footbik.by у YouTube за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCU4Uy5BwJ9nIbXgP7nOy7iQ?sub=

Minsk Cup. Група «А». 3-й тур

«Динамо» (Київ) U15 – ФК «Альянс» (Естонія) U15 – 4:0 (2:0)

«Динамо» U15: 12. Гринчук, 6. Жовтенко, 3. Балаба, 20. Гусєв (18. Сизонюк, 21), 14. Білоконь (22. Прокопенко, 21), 7. Бойченюк (5. Федоренко, 21), 8. Микитюк (9. Могилевець, 21), 11. Грохольський (24. Янчишин, 33), 16. Кролевець, 13. Кремчанін, 2. Дзень (4. Гаджимурадов, 21).

Голи: Дзень (5), автогол (10), Кролевець (27), Прокопенко (30).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер