Мірча Луческу: «Мали можливості забити протягом усієї гри, але поспішали та метушилися»

Мірча Луческу: «Мали можливості забити протягом усієї гри, але поспішали та метушилися»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу в ефірі «Профутбол Digital» прокоментував домашню нічию з «Зорею» (1:1) у матчі 18-го туру УПЛ.

– «Динамо» могло закривати матч ще у першому таймі. Чи є нічия справедливим результатом?

- У нас були можливості забити протягом усієї гри, кожні три хвилини створювалися хороші моменти. Ми завдали 27 ударів по воротах. Проблема була в тому, що ми поспішали та метушилися, не було балансу між атакою та середньою лінією. Суперник використав контратаку та наші позиційні помилки в обороні.

Вважаю, що на Сидорчуку був пенальті, і ніхто мене не переконає, що в цьому моменті не було 11-метрового на нашу користь. Був удар ззаду. Якщо дивитися момент у динаміці, то людина не може спеціально так впасти, навіть якщо захоче.

У матчі з «Ворсклою» у наші ворота призначили пенальті, якого не було, і ми теж втратили очки. Чемпіонат настільки рівний, що такі помилки можуть вирішити не лише результат поєдинку, а й результат усього чемпіонату.

- Чому головний арбітр Пасхал та арбітр VAR Монзуль не побачили пенальті?

– Це проблема суддівства. Минулого року цей арбітр відсудив нашу останню гру з «Колосом», яка закінчилася з рахунком 2:2, з великою кількістю помилок. Те саме було і сьогодні.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер