Мірча Луческу: «Ми мали зіграти так, щоб не соромно було йти з поля»

Мірча Луческу: «Ми мали зіграти так, щоб не соромно було йти з поля»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу в інтерв'ю клубному телебаченню прокоментував домашній поєдинок проти мюнхенської «Баварії», в якому його підопічні поступилися з рахунком 1:2:

- Сьогоднішня гра з «Баварією» була найдостойнішою у груповому турнірі Ліги чемпіонів?

- Вважаю, ми і два попередні матчі з «Барселоною» зіграли добре та гідно. Сьогодні за інтенсивністю, напругою і тим, як ми пресингували і тиснули на суперника, особливо у другому таймі, це була найкраща половина зустрічі. У першому ж таймі ми виявили надто багато поваги до суперника, якому дозволяли надто багато. Після перерви ми зіграли в хороший футбол.

- Наскільки складно вам було налаштовувати команду у перерві, коли «Динамо» поступалося 0:2?

- Я сказав хлопцям, що ми пропустили два м'ячі через свої грубі помилки, але ми грали добре. У другому таймі потрібно трохи додати, уявити, що рахунок 0:0, відштовхуватися від цього і починати все спочатку - грати і забивати. Ми мали зіграти так, щоб не соромно було йти з поля перед уболівальниками. Також є речі, про які я не говоритиму. Чим ще можна мотивувати гравців перед матчем у Лізі чемпіонів? Ми гідно виглядали у всіх матчах, якби не припускалися елементарних помилок через відсутність досвіду, результат був би іншим.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер