Мірча Луческу: «Прохав команду, аби вона діяла на максимальних швидкостях»

Мірча Луческу: «Прохав команду, аби вона діяла на максимальних швидкостях»

Головний тренер «Динамо» прокоментував перемогу своєї команди над «Чорноморцем».

- Це була хороша гра, в тому числі і в плані підготовки до зустрічі з «Баварією». Я задоволений гравцями, які менше виходили на поле останнім часом. Сьогодні вони вдало замінили тих гравців, які були задіяні у національній збірній.

Я подивився також у справі на більшість гравців «Чорноморця». Це молоді талановиті хлопці, у яких при певній роботі є велике майбутнє. Але я просив свою команду, аби вона діяла на максимальних швидкостях і досягла позитивного результату.

- Дуже важливий гол забив Кулач, котрий повернувся на поле після проблем зі здоров'ям. Ви підтримали його після гри?

- Звичайно, Владу довелося нелегко. Він захворів, потім отримав травму. І йому важко було повернутися. Тому він сьогодні вийшов. Міг забити і другий, і третій голи. Звичайно, ми всі його підтримуємо і раді за нього. Це хороший, якісний гравець.

- У заявці на гру знайшлося місце Яцику. Ви й надалі його залучатимете до тренувань із першою командою?

– Це капітан молодіжної команди. Було би добре, щоб представник молодіжної команди був сьогодні у складі. На даний момент поки що лише у заявці, але у нього є майбутнє. І всі наші молоді гравці мають перспективу – попереду зимові збори, контрольні ігри, де кожені з них зможе себе проявити.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер