Мірча Луческу: «Задоволений своїми гравцями, які проявили характер і не опустили руки»

Мірча Луческу: «Задоволений своїми гравцями, які проявили характер і не опустили руки»

Наставник «Динамо» Мірча Луческу в студії телеканалів «Футбол» прокоментував виїзну перемогу своїх підопічних над ФК «Львів» з рахунком 4:1:

- Ми явно домінували в грі, було складне поле для контролю м'яча, напевно, його занадто багато поливали, оскільки хлопці ковзали. Було складно тримати рівновагу і зберігати м'яч. Ми змогли не дати супернику зіграти так, як він хотів - за рахунок довгих вертикальних передач за спину нашим захисникам. Ми проявили терпіння і до того, як пропустили м'яч, мали можливості для взяття воріт. Наприклад, стовідсотковий момент не реалізував Супряга, але розслабленість нашого гравця, його поверхневий стан завадили йому забити.

Якби ми повели в рахунку на 3-й хвилині, пішла б зовсім інша гра. Ми б таким чином змусили суперника виходити в атаку. А так «Львів» добре закривався в обороні, вони перекривали вільні зони, які нам було складно розкривати. Після пропущеного м'яча нам пощастило відігратися вже через хвилину.

Я чекав, що суперник закриється, а вони, навпаки, розкрилися, і ми швидко реалізували свою перевагу, забивши два м'ячі.

У другому таймі ми могли забити ще більше, але в цілому, була видна різниця між нашими гравцями і футболістами суперника. Я задоволений своїми гравцями, які проявили характер, не опустили руки після пропущеного м'яча, повернулися в гру, забили голи і контролювали хід матчу.

- З чим пов'язана заміна Супряги? Ви незадоволені його грою?

- Дав йому можливість подумати про те, що було на полі, що він зробив. Він не забив м'яч, який мав забити, потім повернувся і сфолив на нашій половині, звідки почалася ситуація з пенальті. Влад мав бути більш уважним і сконцентрованим в цих двох епізодах. У нього є дуже хороші якості, про які всі знають - і фізичні, і техніка, словом, у нього є все для нападника.

Він повинен розуміти, що професійний футбол - це і сильний характер, і увага. Сподіваюся, з цієї заміни він зробить висновки. Це життєвий урок професійного футболіста.

- Ви також під час перерви замінили Миколенка і де Пену, як прокоментуєте їх?

- Ці футболісти отримали жовті картки, тому я не хотів ризикувати.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер